maanantai 16. syyskuuta 2013

Partylite-kutsuilla

En ole pitkään aikaan käynyt Partylite-kutsuilla, mutta nyt kolme tuttua on järjestänyt/järjestää kutsut vähän ajan sisään. Viime perjantain kutsuille onnistuin ehtimään paikan päälle.

Kutsut alkoivat mukavalla kevennyksellä: Myyjä laittoi meidän kaikki piirtämään oman kuvamme arvontalomakkeen taakse, niin että paperi oli pään päällä. 

Mukavasta tunnelmasta, houkuttelevista tarjouksista ja kuohuviinitarjoilusta huolimatta onnistuin pitämään järjen mukana ja tyydyin täydentämään votiivivarastoa valkolumimarja-tuoksulla, joka on suosikkini Partyliten valikoimasta. Kun kynttilän värikin sattuu olemaan valkoinen, niin sehän sopii täydellisesti meidän kotiin. 

Ostan votiiveja aina siksi, että ne ovat ehdottomasti kauneimmat kynttilät näissä jo aikaa sitten Partylitelta ostamissa nuorekkuus-somisteissa. Nämä ovat minulla aina esillä, vaihdan vaan lasin sisällä olevia koristeita vuoden ajan mukaan ja monesti koristan ne esimerkiksi synttärijuhliin teemaan sopivalla tavalla. Ristiäisissä olen laittanut näiden sisään vauvanleluja, hevossynttäreillä ponileluja, jouluksi kuusenkoristepalloja tai valkoiseksi maalattuja käpyjä jne.


Tällä hetkellä laseja koristaa vielä ehkä hieman kesäinen simpukkateema. Pitäisi alkaa miettiä jotain syksyisempää. Ehdotuksia otetaan vastaan!

Alla olevat Symmetria trio sekä Luovuus trio vastaavat Partyliten nykyisestä valikoimassa lähimmäksi samaa kuin minulla olevat Nuorekkuudet - myös näitä voi itse koristaa haluamallaan tavalla.


Palmikkoneulesomistepari voisi sopia meidän jouluumme tänä vuonna.


Ehkä hommaankin nämä tai jotain muuta ihanaa, kun pidän omat kutsut. Olihan se pakko lupautua, kun ystävä sai siitä hyvästä alla olevan upean majesteettinen valo -hurricanen lahjaksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!