sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Minni hiiri -juhlatMinä kuvittelin, että juhla-aamu olisi rauhallinen, kun leivonnaiset olivat valmiina, mutta niin vaan puhallettiin taas ilmapalloja vielä senkin jälkeen, kun ensimmäiset 7-vuotisjuhlavieraat olivat saapuneet...


Kun kello löi yksi, kymmenen minuutin sisään taloon tuli omien kolmen lapsen lisäksi viisitoista 6-9-vuotiasta tyttöä. Suurin osa toinen toistaan suloisemmiksi Minni Hiiriksi pukeutuneita. 

Juhlat aloitettiin nimileikillä, koska kaikki eivät tunteneet toisiaan ja heti perään sankari Hiiri avasi lahjat yksi kerrallaan pullon pyörityksen arpomassa järjestyksessä. 


Pullon pyörityksen jälkeen löytyikin Aku Ankan unohtama onki, jolla ongittiin Minni hiiri -pusseja lammesta ja samalla etsittiin "Roope ankan kultakaivoksesta" kultaa (eli Omar-karkkeja).
Yläkerran disco ja trampoliini alkoivat houkuttaa tyttöjä jo tässä vaiheessa, mutta jätskibaari kokosi tytöt vielä yhteen laulamaan onnittelulaulua, seuraamaan kakkukynttilöiden puhallusta ja herkuttelemaan. Leivonnaiset jäivät aikuisten syötäviksi, tytöt nauttivat mieluummin herkullisen näköisiä jäätelöannoksia, jotka oli koristeltu kastikkeilla, marengilla, vohvelikekseillä, tikkareilla, turkinpippurirouheella, strösseleillä ja kermavaahdolla.


Herkkuhetken jälkeen yläkerran discon puolella hajotettiin pinjata, josta paljastuneet karkit katosivat hetkessä. Viimeinen puoli tuntia juostiinkin sitten jo sokerihumalassa trampoliini, parvekkeen ja discon väliä.


Discossa olivat mukana myös ikkunalla istuvat ankat sekä seinään liimatut hiiret.
Kattauksesta ei tullut alkuhulinassa otettua kuvaa, joten ainoaksi otokseksi jäi "juhlien jälkeen" -versio sekä jälkikäteen lavastettu otos lautasesta, servetistä ja sankarin askartelemasta paikkalapusta.
Lastenjuhlien jälkeen kahviteltiin ja tuhottiin lähes koskemattomaksi jäänyt kakku sekä muffinsseja  sukulaisten kanssa.Ainakin sankari itse viihtyi juhlissaan! Kiitos vieraille! Ja erityisen suuri kiitos jätskibaaria pyörittäneelle sankarin tädille.

Aikaisemmissa blogiteksteissä kuvia ja juttua  synttäriaskarteluista (esim. pullonpyörityspullosta, jätskibaarinbannerista ja ongintaämpäristä sekä leivonnaisista.
4 kommenttia:

 1. Hauskat juhlat kuului olleen. Noita synttäreitä sais olla useamminkin, kun niitä on niin kiva järkkäillä. Meillä, kun harmillisesti tytöt juhlii vielä aina yhtäaikaa. Nyt jo suunnitellaan kevään juhlia. Tuo jätskibaari on kyllä aina takuuvarma, kun harvempi lapsista kakkua syö. Ensimmäinen huutaa jo siinä vaiheessa, ettei hän ota kakkua kun pöytään kutsutaan vaikkei tiedä mitä on tarjolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä. Kakunkoristelukin silloin tällöin näitä juhlia varten on kuitenkin sen verran mukavaa, että aina se pitää tehdä. Onneksi kävi myös aikuisvieraita :) Meillä seuraavat juhlat onkin sitten joulukuussa. Silloin vaan on niin paljon muutakin hässäkkää, että valitettavasti ei ihan yhtä paljoa ehdi yleensä panostaa.

   Poista
 2. Anskulta kuulin, että komeet oli kekkerit, ja siltä tosiaan näyttää. Uskomaton kyky sulla kyllä järjestää, vielä tuolleen yhtenäisellä teemalla. Tuollanen Aku Ankka (tai Minni Hiiri) -fantasiamaailma on varmasti aikamoinen elämys lapselle, jos aikuisellekin. :) Harmi etten päässyt mukaan.. Onnea vielä Annille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kerrotaan! Ehkä mulla menee jopa vähän yli tää järjestely, mutta on niin mukava bongailla ja valmistella kaikkea teemaan sopivaa :) Ihanasti myös vieraat olivat lähteneet mukaan juttuun.

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!