sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Kirpparilöytöjä ja äidin korjausta

Amalian kirppistelykuvien jälkeen tuli ihan mahdoton tarve päästä kirpparille. Aikaa sille ei tunnu nykyään löytyvän, mutta nyt mummolaviikonloppu tarjosi sille mahdollisuuden. 

Päätin aloittaa aamulenkin kävelemällä vajaan kilometrin päässä mummolasta sijaitsevalle kipparille kurkkaamaan, onko siellä mitään, ja lähteä siitä jatkamaan lenkkiä juosten.

Jostain syystä tältä kirpparilta en ikinä pääse tyhjin käsin pois, joten tässä tämän kerran tulos...


Pari palapeliä, kun noita isompia ja vaikeampia meillä ei montaa ole, pojalle uudenveroiset kurahousut seuraavassa koossa, sammaritakki kaupunkikäyttöön ja toivotut rullaluistimet sekä kaluokalaiselle farkkuhame kohta pieneksi käyvän tilalle sekä Name it -tunika.

Tämän tavaramäärän kanssa juokseminen ei ollutkaan ihan yksinkertaista,  joten piti tehdä pieni suunnitelman muutos ja palata ensin mummolaan tyhjentämään kädet ;)


Erityisen paljon ilahdutti tämä Name it -tunika, koska olin ostanut samanlaisen mustana kuopukselle Name itin alennusmyynnistä kesällä. Tuolloin isosisko oli kovin kateellinen, kun hänen kokoaan ei alessa ollut jäljellä. Tämä on aivan ihanan näköinen esimerkiksi raidallisten sukkahousujan ja violetti versio myös pinkkien housujen tai legginsien kanssa.


Takki pääsi heti käyttöön, kun lähdettiin teatteriin ja sattumalta matkaan oli tullut täydellisesti takin kanssa yhteen sopivat Me&I:n oranssit canvakset.


Poika itse ilahtui eniten näistä rullaluistimista ja luisteli niillä viikonlopun ympäri mummolan lattiota ja matkusti ne jalassa kotiinkin. 

P.S. Loppukevennyksenä viikonlopun sutkauksen lasten suusta:

1. Mummolaan mennessä radiossa soi Jesse Kaikurannan "Vie mut kotiin". Keskimmäinen kuuli laulussa laulettavan "Sydän matkaa autossa" - ja niinhän se meillä tekikin ;)

2. Mummolassa ollessa kutsuin kuopusta keskimmäisen nimellä (jokapäiväinen virhe) ja keskimmäinen korjasi. Sanoin, että "aina äiti höpöttää ja lapset saa korjata äitiä".  Tämän kuultuaan kuopus alkoi hakata minua käteen ja sanoi: "Minä korjaan äitiä".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!