keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Me&I:n syyskuun uutuudet

Tänään Me&I:n mallisto täydentyi kuudella upealla vaatteella ja niitähän piti heti alkaa esikoisen kanssa testaamaan. Onneksi ekaluokkalainen oli tänään yhteistyöhaluinen. Sen sijaan haasteita aiheutti tällä kertaa pikkusisko, joka kiukutteli vieressä ja vei sekä kuvaaja-iskän että malli-äidin huomion. Jonkinlaiset kuvat saatiin siitä huolimatta napattua.


 Uusissa folklore-mekoissa on yhdistettu kauniisti vaaleanpunaista ja pinkkiä tummaan khakiin pohjavärinä. Aikuisten foldover dressiä voi käyttää sukkahousujen kanssa mekkona tai tunikana slimmien ja skinny jeansien kanssa, ja mikseipä rentona kotiasuna myös joogahousujen kanssa. Tyttöjen tunikaan sopivat niin vaaleanpunaiset legginsit, pinkit joogahousut ja slim sweatpantsit kuin uudet khakit joogatkin. Kuosi on varmasti sekä pienempien että isompien mieleen ja kokojakin löytyy koosta 74/80 aina 158/164-kokoon asti.

(Hieno ajatus minulla oli kuvata mekkoa eri alaosien kanssa, mutta yllä olevassa kuvassa näkyvän temppuilevan pikkusiskon takia kuvauksia piti "vähän tiivistää"...)Viime syksyinen valkoinen fleecetakki ei istunut minulle ollenkaan, mutta tästä uudesta nearly black -sävyisestä hupullisesta fleecetakista tuli heti suosikki! 
Aivan ihanan lämmin, rento, pehmeä, kaunis, mukava... 
Kuvassa takin kaverina uutuusjoogat fleecetakin kanssa samassa nearly black -värissä. Loistotuote kaikille niille, jotka eivät alkukaudesta valikoimaan tulleille khakinvärisille joogille värin takia lämmenneet.


 Lopuksi ekaluokkalainen puki päälleen uuden pirates&bones-paidan ja lasten khakinväriset plyysijoogat. Hiukset piti jättää auki, koska "pääkallo on niin villi kuvio".
Nyt ei ainakaan ole lapsilla joogien väristä puutetta. Mallistosta löytyy pinkki, tummansininen, vaaleanruskea ja khaki plyysijooga sekä pinkki ja ruskea collegejooga. 
Hyvin näissä pystyy jumppaamaankin.
 

 Huomenna kutsuille uuden vaatesetin kanssa!

3 kommenttia:

  1. Ihania kerrassaan! Vaatteista saa paremman kuvan näin esiteltyinä kuin jäykkinä katalogikuvina :)

    VastaaPoista
  2. Ihania kerrassaan! Vaatteista saa paremman kuvan näin esiteltyinä kuin jäykkinä katalogikuvina :)

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!