sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Oma ihana lapsikatras, uusi koti, ihanat lasten vaatteet ja liikunnan paluu elämään...

Blogin kirjoittaminen on käynyt mielessä useaan otteeseen. Viimeksi olen kirjoittanut aktiivisesti kuusi-seitsemän vuotta sitten, kun nyt ensimmäisellä luokalla oleva esikoisneiti oli ainoa lapsi ja minulla vielä tuntui olevan ylimääräistäkin aikaa. Pikkuprinssin synnyttyä perheeseen kohta viisi vuotta sitten kirjoittaminen jäi ja nyt lapsia on siunaantunut jo kolmaskin, kohta kolmevuotias pikkuprinsessa.

Havaintoja arjesta lasten kanssa on ihana jakaa. Toisaalta muutama kuukausi sitten ostamamme uusi koti on herättänyt esiin sisustusinnon ja halun jakaa kauniita yksityiskohtia omasta valtakunnasta muiden kanssa. Myös lasten vaatteet ovat lähellä sydäntä, niitä kun nykyään oman päätyöni ohella myyn (ja ahkerasti ostan). Enää eivät lapset kulje niissä edullisimmissa vaihtoehdoissa, joita kirpputorilta kulloinkin löytyy vaan ihanissa löydöissä, joita äiti tekee milloin kirpputoreilta, milloin alennusmyynneistä ja milloin ihan normaalihintaisena kaupasta ja vaatekutsuilta. (Harmi vaan, kun lapsillakin alkaa olla jo omat mielipiteet omasta pukeutumisestaan ;))

Nämä asiat eli arki lasten kanssa, sisustus ja vaatteet sekä lisäksi omat liikuntaharrastukset (joita tässä yritän noin kahdeksan vuoden tauon jälkeen herätellä eloon) ovat ne teemat, joita haluan blogissa jakaa. Toivottavasti blogi (kuin myös se liikuntaharrastus ja kodin sisustus) pääsee vähitellen hyvään vauhtiin. Tervetuloa seuraamaan, miten käy!


4 kommenttia:

 1. Onnea uudelle blogille! Bloggaamiseen jää koukkuun, sillai positiivisella tavalla tietenkin :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kun kutsuit mut lukemaan! :) Ihana olisi nähdä teitä tosiaan pian, mää vaan nyt nyrjäytin nilkan niin että viikko menee vielä melko passiivisena. Joku päivä kun sopii voisin ottaa auton lainaan ja tulla käymään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa, olispa ihana! Jos/kun vesirokko tarttuu pienempii, niin ollaan taas päivälläkin kotona... ;) Huomenna yritetään töihin/kouluun/hoitoon, jos ei uusia sairastapauksia vielä ilmene ja luultavasti meneekin ens viikkoon tai seuraavaan.

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!