sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Me&I:n emännänlahjat

Me&I:lla emännänlahjat ovat aina uniikkeja tuotteita, joita saa ostamalla, vaan ainoastaan emännöimällä kutsut. Tänä vuonna emännänlahjapalettiin tulee täydennyksiä loka- ja marraskuun alusta ja nämä täydennykset ovat olleet tiedossa kauden alusta asti, jotta jokainen emäntä voi haluamiensa lahjojen mukaan miettiä omille kutsuilleen sopivaa ajankohtaa.

Tähän asti olen kiertänyt kutsuilla ilman malleja emännänlahjoista, mutta perjantaina posti toi minulle kaksi emännänlahjatuotetta. Niin ihanan rentoja, mutta tyylikkäitä molemmat! 



Musta toppi on emännänlahjavaihtoehdoissa jo nyt ja sen saa kuka tahansa emäntä, kun yksikin vieras saapuu kutsuille paikalle. Viininpunaiset slim sweatjeansit ovat lokakuussa lahjapalettiin lisäyksenä tuleva kakkostason lahjatuote eli jos mielit näitä housuja, tarvitset kutsuillesi vähintään kahdeksan vierasta. Samoja slimmejä ja saa mustana ihan tilaamalla. Minulla on jo kahdet mustat ja yhden vanhemman malliston ruskeat kaapissa näiden viininpunaisten lisäksi ;)

Liitteessä koko Me&I:n emännänlahjavalikoima, myös marraskuun huiput magic pantsit khakissa värissä!


http://www.meandi.se/BizPart.aspx?adminview=frontlive&lang=fi&tabId=1132&tci=1795&biztm1=0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!