lauantai 21. syyskuuta 2013

Kiirettä pitää

Huh hikeä! Olisihan se ollut ihana istahtaa tänään säkkituoliin lasten kanssa rauhassa katsomaan Voice kidsiä ja nauttimaan karkkipäivästä, mutta tänä lauantaina sille ei ollut aikaa.

Heräsin yhdeksältä ja lähdin saman tien lenkille. Hyvin se aamulla kulkikin ja viisi kilometria taittui jo ihan melkein puoleen tuntiin - aikaa meni 31min.

Lenkin jälkeen alettiin tyttöjen kanssa leipoa. Synttäritarjoiluiksi tulee kakun lisäksi muffinseja, koska Ullan unelmasta löytyi niin kivasti teemaan sopivia polka dot -kuvioisia muffinssivuokia (ja vähän muutakin kivaa synttäriteemaan sopivaa).

Esikoinen teki itse Marianne-muffinsit (ohjattuna tietenkin) ja me kuopuksen kanssa sillä aikaa täytekakkuun täytteen. Ohjeena käytimme jälleen kerran Hellapoliisin vadelmatäytekakun ohjetta.

Muffinsit laitoin vuokineen Tupperin silikonivuokien sisälle, etteivät ne leviä muodottomaksi uunissa.

Leipomusten jälkeen olikin jo pakko kiirehtää Me&I-myyjien tapaamiseen. Mies oli karannut metsälle ja kylässä olevaa veljeä piti hyödyntää lasten hoitoon. Hän lähti kuitenkin kävelylle ja ei huomannut ajankulua, joten matka tapaamisen oli melko hikinen: kulkuvälineenä pyörä, matkaa 9km ja aikaa 10 min. Ei, en siis ehtinyt ajoissa paikalle vaan myöhässä ja hikisenä.

Kotiin tultua edessä oli kakun koristelu. En millään malttanut jättää sitä huomiselle.


Kakkuun oli kuva valmiina ja sieltä ihanasta Ullan unelmasta tuli tilattua polka dot -sokerinauhaa. Siitä sai hienon reunuksen kakkuun. Tekstin kirjoitin koristelugeelillä. Olisin toivonut tummempaa sävyä, mutta aina ei voi onnistua täydellisesti.


Nyt alkaa olla kaikki valmiina juhliin, ongintapusseja myöten. Huomenna saa ehkä jopa ottaa aamun rennosti.


Kiireisen päivän jälkeen pitää palkita itsensä hetkellä omaa rauhaa kynttilänvalossa ennen yöunia.


Huomenna sitä hulinaa sitten riittänee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!