sunnuntai 2. elokuuta 2015

Aulassa on lipasto!

Eihän me olla asuttu kuin vasta kaksi vuotta tässä talossa ja vihdoin aulakin alkaa näyttää kotoisalta. Tosin mattoa se edelleen kaipaa.

Miten se onkin niin, että jotkin asiat vaan kestävät kypsyttelyä ennen kuin oikea ratkaisu löytyy? Heti tänne muutettua olin vakuuttunut, että haluan tuolle ison aulan seinustalle lipaston ja niitä kierreltiin huonekaluliikkeistä etsimässäkin. Missään ei kuitenkin tullut vastaan sopivan kokoista ja näköistä. Vihdoin viime kuussa älysin siirtää keväällä Torista löytämäni ja maalaamani vanhan puulipaston aulaan ja kappas, sehän on ihan täydellinen siihen! Samalla Hyvän tuulen kutsuilta tilattu taulu muutti vierashuoneen seinältä tähän lipaston päälle. 

Ainahan tämmöisestä lähtee kierre liikkeelle... Olohuoneessa piti järjestää sohvat uusiksi (tosin siitäkin tuli lopulta entista parempi) ja vielä pitäisi keksiä jotain vierashuoneen seinälle. Taidan kuitenkin ihan ensin yrittää saada sen maalattua. Mieluusti ottaisinkin vastaan vinkkejä kauniista valkoisen sävyistä! En tykkää yhtään nykyisestä kellertävästä sävystä, joka ainakin näin vuosien jälkeen näyttää tosi likaiselta. Mies kuitenkin arkailee harmaaseen taitettua sävyä ja pitää maalarinvalkoista liian kirkkaana - niinkuin se kaiketi onkin. Millaisia valintoja te muut olette tehneet?

P.S. Vielä tänä iltana ehtii osallistua sisustustuotepaketin arvontaan täällä.

10 kommenttia:

 1. On se vaan kaunis, taulukin korostuu seinällä kivasti nyt. Teillä on niin nätit lattiat, että en tiedä raaskisinko tuohon näin kesäkuukausina mattoa laittaa ollenkaan, sitten vasta kun talvella varmaat jäätyisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tosiaan taida kiirehtiä mattoa. Olen kyllä edellisille omistajille (talon rakentajille) kiitollinen näin hienosta lattiavalinnasta. Ja totta, että taulu pääsi nyt vasta oikein oikeuksiinsa!

   Poista
 2. Näyttää todella kauniilta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin olen nyt tähän tyytyväinen :) Ihana, kun joskus palaset loksahtavat paikalleen.

   Poista
 3. Tuo lipasto ja taulu oliku tarkoitettu tuohon! Ihanalle näyttää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa muuta! Ihanaa, kun löysivät nyt oikeat paikkansa :) Jospa tuo vierashuonekin tuosta vähitellen.

   Poista
 4. Todella kaunis lipasto ja nousee tuossa esille! Torista tekee joskus hyviä löytöjä kun malttaa odottaa ja tekee sitten päätöksiä nopeasti (mihin itselläni monesti tökkää kun jään jahkaamaan ja menee löytö sivu suun). Itsekin mieluusti harkitsen ja hankin sellaisia huonekaluja, jotka kestävät käyttöä, elämäntilanteiden- ja mielenmuutoksia. Niinpä sisustus muotoutuu hitaasti mieleiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo jahkailu on niin tuttua ja mulla kans menee juttuja välillä sen takia ohi, viimeksi leikkimökki :) Mut hiljaa hyvä tulee!

   Poista
 5. Onpa ihana lipasto! Sopii hyvin tuohon :)

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!