lauantai 1. elokuuta 2015

Arvontamuistutus ja olkkarin tunnelmia
Terveisiä kotoa! Olipa taas ihanaa nukkua omassa sängyssä. Vaikka minä rakastan matkustamista ja yhden reissun jälkeen pitää heti alkaa säästämään rahaa toiseen, ei mikään siltä voita unia kotosalla. Jostain syystä en osaa missään muualla nukkua samalla lailla.

Tämä päivä on arvatenkin mennyt pyykkäyksen ja siivouksen parissa. Alakerta alkaa olla järjestyksessä, huomenna voisi yrittää lasten kanssa paneutua heidän huoneisiinsa yläkerrassa. 

Kuvissa näkyy meidän olohuoneen kuulumisia. Olohuone sai vähän uutta piristystä Wanhasta Aliinasta viime viikolla. Ostin sieltä kangaspäällysteisen henkarin, vanhan kirjan näköisen laatikon ja muutaman rautaisen kynttilänjalan entisten kaveriksi sohvapöydälle. Otin tällä kertaa myös pari mustaa valkoisten kaveriksi ja nyt makustelen, tykkäänkö pienestä mustasta säväyksestä olohuonetta terästämässä. 
Mitä mieltä te olette?

Muistattehan, että vielä huomisiltaan (su 2.8. klo 24) asti on aikaa osallistua Wanhan Aliinan tarjoamaan arvontaa täällä.4 kommenttia:

 1. Herkullisen ihania kuvia. Teidän matto ja toki myös sisustus on kaunista katseltavaa. Tyttöjen mekko on myös mikä pisti silmiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo matto on sellainen, että välillä se ihastutta, välillä tuntuu jopa liian romanttiselta :)

   Poista
 2. Hyvin sopivat mustat valkoisten kynttilänjalkojen kavereiksi.
  Mukavaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä, nautinnollista loppuviikonloppua!

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!