sunnuntai 23. elokuuta 2015

Valkoista

 

Täällä on koko talo ollut myllerryksessä viikonlopun ajan eikä loppua näy. Otin vihdoin itseäni niskasta kiinni ja rohkaistuin kokeilemaan lasikuitutapetin tasoittamista yhdelle seinälle yläkerrassa. Nyt on toinen pakkelikerros kuivumassa ja ihan hyvältä näyttää. Kuvia laitan, kun projekti on valmis. Toinen keskeneräinen tempaus on pikkuvessan pintaremontti. Olen maalaillut kaakeleita valkoiseksi. Ensimmäistä kertaa sitäkin kokeilen, joten vähän jännittää, kestääkö lopputulos katseita.

Tämän lisäksi olen maalaillut valkoisia lasikuitutapettiseiniä, jotka ovat vuosien saatossa alkaneet näyttää likaisilta. Kun tähän lisää olohoneen uuden valkoisen maton ja pellavaverhot, on olohuoneen ilme aika paljon muuttunut. Kaikki pastellit ovat muuttaneet takakuistille ja lasten huoneisiin. Itse kaipasin pitkästä aikaa beigeä ja luonnon sävyjä olohuoneeseen, mutta ehkä ripaus mustaa pitäisi vielä johonkin saada ryhtiä tuomaan.

Mitäs te sanotte?12 kommenttia:

 1. Oikein on valoisan näköistä!
  Mukavaa sunnuntai-iltaa.

  VastaaPoista
 2. Sielläpäs on kova remontti vimma päällä , ihanaa <3 mukavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, iski tosiaan oikea tekemisen vimma 😃 Mutta on hyvä mieli, kun saa mielen päällä olleita projekteja etenemään 😊 Mukavaa viikkoa sinnekin!

   Poista
 3. Voi miten kaunista ja upeita yksityiskohtia <3

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Voi kiitos! Täällä tosin pyöittelen taas illan pimeinä tunteina hommia uusiksi. Milloinhan sitä on tyytyväinen? :D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! Vaikka nyt taas jo tilanne on vähän muuttunut 😃

   Poista
 6. Heipä hei pitkästä aikaa! Minä liputan mustan puolesta. Se raikastaa valkoista ja antaa toiaalta myös syvyyttä sisustukseen. Ihastelin tässä yksi päivä yhden blogin mahtavaa, mattamustaa keittiön taustaseinää, joka oli mielestäni upea. Itselläni ei siihen uskallusta riittäisi - ainakaan vielä, joten pitää tyytyä nykyiseen harmaaseen! Meillä iso projekti kanssa kohta alkamassa, kun koko talon kattava mosaiikkiparketti lopulta hajosi ja tilalle tulee reissun jälkeen uusi lattia. Pitkällisen harkinnan jälkeen päädyttiin harmaaseen laminaattiin - toivotaan että tulee hyvä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, uusi lattia piristää varmasti ja muuttaa koko talon ilmettä! Minä pistin mustavalkoisen maton tilaukseen, ostin mustaa pellavaa uusia tyynyjä varten ja spraymaalasin verhotangot mustaksi sekä ostin mustaa satiininauhaa verhojen solmimisnauhoiksi. Musta tosiaan kyllä houkuttaa, vaikka en minäkään vielä ihan seinää mustakin olisi maalaamassa. Syyslomalla viimeistään tullaan sinne, ei ollakaan nyt pitkään aikaan nähty!

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!