maanantai 3. elokuuta 2015

Lomailua neljävuotiaan kanssa Oulussa ja arvonnan voittajaEsikoisen kanssa oltiin just kahdestaan Kööpenhaminassa, keskimmäisen kanssa alkukesästä Tallinnan risteilyllä. Näin ollen myös kuopukselle oli luvattu kahdenkeskistä aikaa äidin kanssa ja tänään on lupausta lunastettu lähilomailun merkeissä.

Aamulla ajettiin Oulun pohjoispuolelle Ideaparkin Skidiparkiin huvittelemaan ja Toys R Usiin shoppailemaan. Skidiparkissa oli neljä pienille sopivaa laitetta, kolme pomppulinnaa, jätskikioski ja peli/ongintakoju. Pieniä haasteita meidän superujostelijan kanssa tuotti se, että hän ei uskaltanut istua vieraiden lasten vieressä, joten piti metsästää sellainen väli, etteivät laitteet olleet ihan täynnä. Muuten kyllä laitteet olivat varsin sopivia tällaiselle 4,5-vuotiaalle. Eniten neiti kuitenkin nautti pomppulinnoista. Eikä viiden euron rannekehinta päätä huimannut!

Lelukaupassa saatiin helposti vierähtämään reilu tunti. Kaikki prinsessa- ja legohyllyt kierrettiin tarkasti. Yhden kohtuuhintaisen lelun olin luvannut ostaa ja onneksemme pikkuprinsessan jo Italian reissulla ihastelemassa Mia-hevonen olikin tarjouksessa puoleen hintaan.

Ideaparkista ajettiin Oulun keskustaan Burger Kingiin syömään ja Makuuniin karkkia ostamaan. Tarkoitus oli käydä myös Potna Pekka -ajelulla, mutta neitiä väsytti jo niin kovasti, että hän halusi karkkipussin kanssa kotiin leffaa katsomaan. Alun perin ajatuksena oli käydä leffassa kaupungissa, mutta koska mitään sopivaa ei ollut ohjelmistossa, tulimme kotiin ja suljimme muut perheenjäsenet telkkarihuoneen oven ulkopuolelle. Yönkin olen luvannut nukkua pikkuneidin kanssa kahdestaan vierashuoneessa.

Kyllähän tuota tekemistä löytyy niin paljon ihan tästä läheltäkin. Sadepäivää Oulussa olisi voinut viettää vaikkapa Hoplopissa tai Superparkissa, Hollihaan liikennepuistossa saa helposti vierähtämään pitkän tovin, Nallikarin rannat ja leikkipuistot houkuttelevat ainakin meidän lapsia ja niin edespäin. Aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan! 

Wanhan Aliinan tarjoama arvonta päättyi eilen illalla. Arpaonni suosi tällä kertaa arpaa nro 11, Siinatarta, kommentilla 
Yhdellä arvalla mukaan kivaan arvontaan =)! siinatar@gmail.com

Onnea Siinatar, laitan sähköpostia tulemaan!

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oli kyllä <3 Mulla on nyt ollu niin luksusta koko loma, eri kokoonpanoilla, että on syksyllä, mitä muistella.

   Poista
 2. Meidänkin ujopiimä junafani jätti mieluummin ajelun väliin kuin istui toisen lapsen viereen... Onneksi alue hiljeni aika nopeasti, sillä perinteiseen päiväunikaan oli melkein oma työntekijä käytössä kun laitteissa ei kiertänyt ketään muita! Teillä näyttää olleen ihana päivä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se lohdullista kuulla, että muillakin on samanlaisia ujostelijoita :D Porukka tosiaan väheni mukavasti ja lelukauppakierroksen jälkeen saatiin oikein yksityisajeluja :)

   Poista
 3. Tuo skidipark on kyllä mainio, ja nimenomaan hintansa puolesta. Mekin ollaan ostettu välillä ihan niitä euron kertalippuja, että Jamppa on päässyt pomppulinnaan loikkimaan.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä mukava, ettei tarvitse hinnan takia estellä lasta menemästä :) Meille tuo oli eka kerta, sen verran väärällä puolella Oulua asutaan.

   Poista
 4. Ihana yhteinen päivä :) Olittekin tuossa meidän lähellä Ideaparkissa :) Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Harvoin tulee sinne puolelle Oulua ajeltua :)

   Poista
 5. <3 Oot kyllä maailman toiseksi paras äiti. ;) Pietään meiän äitillä vielä kuitenki ykköspaikka :D !

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!