tiistai 11. elokuuta 2015

Homemade burgers ja pakatut reput - huomenna se alkaa!


Sitä minä vaan, että kyllä nämä kotitekoiset hampparit on sitten hyviä!

Huomenna alkaa arki (tai no joo, oltiinhan me jo tänään työpaikalla, mutta ilman oppilaita ja se ei ole ihan sama asia :D) ja toinen päivän ruuista saadaan taas valmiina (jee!) Sen toisen vääntäminen ei sitten taas innostaisi yhtään. Mielikuvitus ruokien suhteen on nollassa. Heittäkääpä jälleen kerran niitä hyviä arkiruokavinkkejä kehiin!

P.S. Reput odottaa nätisti eteisessä. Ekaluokkalaisella on lyijärit, kumit, värit ja viivotinkin matkassa, kolmasluokkalainen sai koulun aloituksen kunniaksi ensimmäisen oman lyijytäytekynän.

Neljävuotias oli tänään jo päiväkodissa ja tämä neljäs (hui kamala!) päiväkotisyksy oli ensimmäinen, että hoidon aloituksesta selvittiin ilman kyyneliä siitäkin huolimatta, että parhaat kaverit eivät vielä olleet paikalla. (Katsokaa vaan, se itku tulee huomenna kun hehkutan...)

Oli miten oli. Tästä se lähtee!


4 kommenttia:

 1. Täällä reput odottaa myös huomista!
  Hyvää koulun aloitusta myös sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Ekaluokkalainen sanoi vielä sängyssä nukkumaan mennessä, että eikö koulu voisi alkaa nyt heti <3

   Poista
 2. Miksi mulla on tunne, ettei tänä aamuna ala mikään, kun olen jo käynyt töissä kahtena päivänä? Ei ole enää edes sitä ekaluokkalaista, vaan tutut kuviot molemmilla, ainoastaan uudet reput. Kummallakaan ei kestänyt Cittarin reppu kuin vuoden, ja sitten kesän korvalla alkoivat kirjojen kulmat puhkoa repun pohjaa. Voi plaah. Pojalle löytyi uusi Partioaitasta, ja yritin tarjota tolkkuja reppuja tytöllekin, mutta hän halusi väen vängällä uuden markettirepun. Tällä kertaa yritin ostaa kestävämmän tuntuisen paksupohjan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa nuo meidän kalliit reput tosiaan maksaa itsensä kestossa takaisin :) Teillä on tosiaan vähän vähemmän jännitystä tässä lukukauden alussa tänä vuonna :) Vaikka äidillä kyllä uudet tuulet puhaltaa töissä!

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!