sunnuntai 30. elokuuta 2015

24H Turussa 
Häät, sukulaisia ja kummilapsia, omaa aikaa, lounas Aurajoen rannalla, shoppailua Hansassa, keskiaikaista Turkua ja taidetta Aboa Vetus & Ars Novassa, valtava hotellihuone ja kuohuvaa Hamburger Börsissä torin laidalla, auringonpaistetta ja öisiä kaupungin valoja.

Vaikka muutama päivä sitten kirjoittelin siitä, miten tuntuu, että haluaa vain käpertyä kotiin odottamaan  syksyä ja sisustamaan, viettämään aikaa lasten kanssa ja vaikka rehellisesti sanottuna vielä perjantaina ajatus lähtemisestä laiskotti, niin kyllä tämä pikkubreikki piristi kummasti. Kaksi viikkoa mies on ollut yötä päivää menossa ja minulla monta remppaa vaihessa, koti kuin pommin jäljiltä. Kaikki jäi levälleen, mutta vuorokauteen en ole uhrannut sille ajatustakaan.

Ensi viikolla tai viimeistään viikonloppuna jatkuu kotihommat. Uusilla voimilla.

Ja hei, Turku on kyllä upea kaupunki. Pitäisi käydä useamminkin!


*Hotellihuone Sokos hotel Hamburger Börsistä saatu blogiyhteistyönä*

4 kommenttia:

 1. Kivan kuuloinen reissu takana.
  Pieni irtiotta silloin tällöin tekee kyllä oikein hyvää.
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä oon kyllä nyt saanu nauttia irtiotoista 😊 Mukava niin! Helppo on nykyään lähteä, kun lapset on jo aika isoja. Mukavaa sunnuntai-iltaa sinne!

   Poista
 2. Onneksi Turku näytti parhaimmat puolensa, ihana kaupunki se on! Tauko tekee aina hyvää. Ja niin tuttua tuo että ei millään vitsis lähteä, mutta kuinka mukavaa sit onkaan!
  nimim. 3kk sitten Turusta pois muuttanut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turku on kyllä tunnelmallinen ja auringon paiste aina viimeistelee hyvän mielikuvan 😊

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!