sunnuntai 9. elokuuta 2015

Piristystä alkavaan arkeen
  

Loma häämöttää uhkaavasti loppuaan. Tänä viikonloppuna saatiin miehen kanssa nauttia hääjuhlista upeissa merenrantamaisemissa ihan kahden kesken. Ihan luksuskesä on ollut sen(kin) suhteen, että on useampaan otteeseen päästy aikuisten kesken lomailemaan ja juhlimaan. Vaikka lasten kanssa on ihanaa, niin kyllä nämä irtiotot virkistävät. Toisaalta paluu kotiin on aina sitäkin karumpi. Ainakin meidän lapset ovat sellaisia, että käyttäytyvät vieraiden seurassa kuin unelma. Joustavat ja ovat reippaita, eivät valita turhista. Sen sijaan tilanne räjähtää kotiin tullessa. Kaikki kiukuttelevat vuorotellen ja kun itsekin on väsynyt, niin kyllä on kaikilla hermoissa pidättelemistä. Huomista odotellessa... 

Mutta varsinaiseen asiaan.
Romanticon kesäalesta innostuneena tilailin vähän piristystä alkavaan arkeen. (Suom. Ainahan sitä jonkun hyvän tekosyyn keksii ostaa kauniita astioita...)

Näissä Greengaten astioissa on joku ihmeellinen voima, joka vetää puoleensa, ja aina tulee uusia houkutuksia. Apua! Nyt oli Romanticon nettisivuille ilmestyneet jo syksyn uutuudetkin. Siellä olisi taas tarjolla sellaisia ruusukuvioita, jotka sopisivat niin täydellisesti näiden kaveriksi... 

Astioiden lisäksi Greengatella on kyllä upeita oheistuotteita. Kaunista tiskiharjaa ei tarvitse kuivauskaapissa piilotella - ja nuo servetit. Ei maailmassa kauniimpia olekaan!

Romanticon Anne oli pistänyt pakettiin mukavaksi yllätykseksi myös Liva-keittiöliinan ja pinkit servetit, niillekin varmasti löytyy käyttöä.

Kannattaa muuten käydä tykkäämässä Romanticon Facebook-sivusta! Sitä kautta minä pysyn ajan tasalla voimassa olevista tarjouksista, postikulukampanjoista, uutuuksista jne. Esimerkiksi tänään ja huomenna (9.-10.8.) saa yli 30 euron tilaukset ilman postikuluja!

Rauhallisempaa sunnuntai-iltaa teille muille!2 kommenttia:

 1. Mä tykästyin nyt kovin tuohon tiskiainepulloon.
  Kupeista ja kipoista olen jo pitkään haaveillut.
  Mukavaa sunnuntai-iltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiskiainepulo on ollut siinä jo pitkään, siihen en kyllästy ;)

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!