lauantai 8. elokuuta 2015

Putinki - tunnelmallinen paperikauppa Töölössä
Siskolla on ollut jo hyvän aikaa käytössä yllä oleva hauska paperilompakko ja kesäkuussa sain häneltä ihanan Joel Jyringin kortin. Siitä tuli sitten puheeksi, että hän oli ostanut nämä molemmat Putingista Helsingistä. Minä rakastan liikkeitä, joissa on jotain vähän erilaista. Omaa fiilistä, kauniita tuotteita. Viime viikon Helsingin reissulla kun kerrankin ei ollut mitään erityistä agendaa ja veli leikitti tyttöä leikkipuistoissa, minä tein pari kilometrin kävelylenkin Töölöön Putingin tarjontaa katsastamaan. 

Käynti oli ehdottomasti kävelylenkin arvoinen! Toinen toistaan kauniimpia, eri tyylisiä kortteja ja muuta paperitavaraa pienessä, sievässä putiikissa.

Mukaan sieltä lähti pari synttärikorttia sekä alla olevat, hauskat ruoka-aiheiset pakettikortit. Yhden solmin jo keittiöpurkkiin, mutta nyt lienee pakko leipoa opettajille ja naapureille jotain jouluksi, että saa näitä myös paketointiin hyödyntää.
8 kommenttia:

 1. Meillä koristaa tuiki tuiki tähtönen- kortti kehyksissä tytöllä ja tänään ihastelin muitakin lauluja Porvoossa pikkuisessa putiikissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ostin Tuiki tuiki tähtösen kummitytölle, toivottavasti tykkäävät :)

   Poista
 2. Tuollaisessa putiikissa haluaisin käydä, jos asuisin pääkaupunkiseudulla. :) Miten paljon erilaisia, kivoja kortteja! <3 Pakettikortteja tulee käytettyä muutoinkin kuin paketoimiseen, mm. kattauksissa. ;)

  Iloa sunnuntai-päivääsi! :)

  T: Emppu / Iloa & Unelmaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa pistää mieleen Helsinki-reissun varalta ;) Ihanaa sunnuntaita!

   Poista
 3. Tämän kaltaiset putiikit ovat kyllä virkistäviä! Näkyi olevan kortteja myös PaaPiiltä, jolta olen monesti tilannut hyvälaatuisia trikookankaita :) Mie käyn Helsingin reissulla aina Ateneumin taidemuseossa ja sen museokaupassa, jossa on hieman samanlainen tunnelma. Viime reissulta ostin Taidepakan, jossa on toistasataa suomalaista klassitaideteosta isoina kortteina ja vinkkivihko, miten sitä voisi käyttää eri aineiden opetuksessa koulun puolella. Suosittelen (ja sitä saa netistäkin Ateneumin sivuilta)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun veli suositteli kans tuota Ateneumin kirjakauppaa! Sinne täytyy suunnata seuraavalla Helsingin reissulla :)

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!