perjantai 14. elokuuta 2015

Oma perhe ja kesämuistot antavat voimia syksyyn


  Ensimmäinen työviikko hyvillä mielin takana. Vanha tuttu luokka oli vastassa ja mukavan rentoa on ollut heidän kanssa aloitella arkea. Vaikka töissä on ollut kivaa, näkyy alkanut arki silti väsymyksenä iltaisin. Siinä vaiheessa, kun ehtii istua alas ruuan laitettuaan, ei enää jaksaisi nostaa peppuaan ylös ollenkaan. Ei kai tuo ihme ole, kun aamuheräämistä on pitänyt noin kolmella tunnilla aikaistaa. Eiköhän tämä väsymyskin siis tästä jopa vähän helpota jossain mielessä, kun rytmi tasoittuu. Toisaalta, eilen ja tiistaina olin kolme tuntia tanssimassa, että on sitä jotain sentään töiden päällekin jaksettu.

Kesä oli kokonaisuudessaan aika surkea säiden puolesta, mutta muuta loma oli niin täynnä ihania asioita, etteivät säät jääneet edes harmittamaan. Siskon häät, niiden valmistelu ja yhdessä olo siskon ja kanssa. Italian matka, jossa saatiin nauttia Toscanan tunnelmasta ja koko laajentuneen lapsuuden perheen yhdessäolosta. Kahdenkeskistä aikaa jokaisen lapsen kanssa vuorotellen. Upea, rentouttava kymmenenvuotishäämatkaloma miehen kanssa. Sopivasti kotona oloa ja loma-arkea, talon maalausta ja koiran koulusta, ruuanlaittoa ja paljuilua koko perheellä siinä välissä. Olen onnekas, että tähän kesään mahtui näin paljon toteutuneita toiveita ja hyvää mieltä.

Häidensä aattona sisko antoi minulle kaason hommista kiitoksena Family-kuvakehyksen. Hän oli siihen tilannut kuvat, mutta tilasin nyt uudet ihan pelkästään tämän kesän muistoista. Niistä tulee niin hyvä mieli! Pitää tätä kehystä katsella ja kesää muistella syksyn sateisina iltoina ja viikonloppuina, kun mies on metsällä. Nyt ainakin tuntuu, että näiden voimalla jaksaa pitkälle.

6 kommenttia:

 1. Vapaa ja yhdessä olo perheen kanssa on sitä lomaa, ilmoista viis.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on. Ja näyttöä, että ilmat vaan paranee nyt loman loputtua 😅

   Poista
 2. Kaunis kehys ja ihana pitää siinä esillä muistoja kesältä! <3

  VastaaPoista
 3. <3 En osaa muuta sanoa kuin huokaista onnellisena. :)

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!