lauantai 5. huhtikuuta 2014

Kierros Oulun sisustusliikkeissä

Spazio, Decore, Colore, Casadoor ja Lifestylenordic - nämä kaikki ihanat liikkeet tuli kierrettyä tänään mitä mainiommassa seurassa 13 muun bloggaajan kanssa. Päivä päätettiin viihtyisässä cafe Roosterissa. Alla kuvia ja tunnelmia kaikista kuudesta.

Ensimmäinen kohteemme heti aamulla oli Spazio. Spazio on pullollaan Design-tuotteita, mutta suurin osa meidän talon tyyliin vähän turhan moderneja. Alla kolme kuvaa minun suosikeistani Spaziossa.






Seuraava kohde oli Decora, joka nousi minun mielestäni ykköseksi näistä sisustusliikkeistä. Kauniit, valoisat tilat ja laaja valikoima monenlaista pientä ja isompaa sisustustavaraa. Täältä mukaan tarttui monenlaista kivaa mm. pääsiäiskattausta ajatellen. Kuvia tuotteista meillä kotona luvassa myöhemmin.

Decorasta löytyi kauniita keväisiä värejä,
ihania astioita ja yksityiskohtia,
ja tyylikkäitä kokonaisuuksia.
















Decorasta matka jatkui Coloreen, jota voi lämpimästä suositella kaikille juhlien järjestäjille. Colore mainostaa itseään sisustajan karkkikauppana ja se kuvaa liikettä hyvin! Paperipillejä, muffinssivuokia ja paljon muuta kivaa kattaukseen ja tarjoiluun. Ihania värejä ja upeita Greengaten tuotteita (osallistu Greengaten tuotteiden arvontaan Valkoista harmoniaa -blogissa täällä). Coloreen on ehdottomasti palattava uudemman kerran ja varsinkin juhlien lähestyessä!





Casadoor oli sijainnin puolesta looginen jatkumo Colorelle, liikkeet ovat vastapäätä toisiaan. Casadoorista löytyy laaja valikoima Iittalan kauniita astioita, mutta myös paljon, paljon muuta.
(With all my love -blogissa Aalto-maljon arvonta, klikkaa tästä.)

Itse bongailin kauniita maljakoita (mm. Aalto korkeana versiona sekä Rosenthalin paperipussi, jonka mainitsin myös eilisessä Hullujen päivien postauksessa),



ja ihastuin alakertaa, joka oli täynnä meidän talon tyyliin sopivia romanttishenkisiä naulakoita, koreja, lyhtyjä jne.




Viimeinen sisustuskohde oli Torinrannassa sijaitseva Lifestylenordic, jolle ehdottomasti pisteet tunnelmallisimmasta sijainnista ja rakennuksesta.




Tilat ovat pienet, mutta silti niihin mahtuu monenlaista kaunista. Mukaan saimme mm. liikkeessä myytävä Marvisin hammastahnaa, jota ei tarvitse piilottaa kaappiin vieraiden saapuessa. Kuvia luvassa myöhemmin.

Ihastusta liikkeessä herätti Uashmaman pesunkestävät paperipussit. Niissä voi säilyttää mitä tahansa, vaikkapa nyt pääsiäisen lähestyessä niitä pääsiäismunia tai mikä ettei vaikka rairuohoa.







Kierroksen päätteeksi viisi meistä jatkoi vielä kehuttuun Cafe Roosteriin. Eikä kehuja ole sadellut turhaan. Tilat ovat viehättävät ja mukavan väljät. 








Roosterkin kuuluu niihin paikkoihin, joihin täytyy ehdottomasti palata toiste.

Ihana päivä, äitien omaa laatuaikaa. Ja ihania löytöjä. Huomenna jatkuu taas oman kodin tuunaus.

14 kommenttia:

  1. Ihania poimintoja olet tehnyt, joskin tyystin erejä kuin omani :D Tämä on kyllä juuri sitä rikkautta, vaikka laittaa 14 bloggaajaa samaan liikkeeseen, näyttää niinkuin oltaisiin shoppailtu ihan eri kaupoissa! :D Oli tosi kiva nähdä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanopa muuta :D Hauska nähdä, mitä te muut olette poimineet. Kiitos seurasta, oli mukava päivä!

      Poista
  2. Olipas mukava lukea sinun postauksesi päivästä! :) Minulla puolestaan on todella paljon samoista kohteista kuvia kuin sinulla, minkä tulet kyllä tulevassa postauksessani huomaaamaan. Syy lienee samantyylisessä sisustusmaussa. ;D Oli kyllä huikea päivä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli mukavaa, kiitos seurasta! Kävinkin jo ihastelemassa sinun virkkauksia kierroksen postauksia odotellessa ;)

      Poista
  3. Kivoja poimintoja, jännä tosiaan nähdä mitä poimintoja kaikki bloggaajat ovat tehneet :) minulta löytyy muutama samantyylinen kuva sinun kanssa :) kiitos kivasta päivästä, oli mukava nähdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihana tutustua ja saada kasvoja muiden blogien taakse. Innolla odotan teidän postauksia! :)

      Poista
  4. Hienoja kuvia onnistuit saamaan. Omat on vielä purkamatta. Mutta miksi oi miksi minä en ole huomannut noita nuottimunia?

    VastaaPoista
  5. Voi kunpa oisin saanut olla mukana... Kuulostaa tosi mukavalta kierrokselta ja seura hyvältä. Kiitos tuosta paperipilli vinkistä. Toivottavast seuraavalla kerralla en ole sängyn pohjalla flunssassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan niin. Oli mukavaa, toivottavasti keksitään uusi tempaus pian!

      Poista
  6. Onpa kauniita kuvia ja hyvä yhteenveto Oulun sisustusliikkeistä! Minullakin on ollut tapana käydä Coloressa aina ennen lastensynttäreitä hakemassa paperipillejä, vuokia, lippuviirejä ym. tykötarvetta. Ja kyllä sieltä tuppaa aina joku Green Gate mukaan lähtemään myös :) - MY

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en tiedä, miten olen onnistunut kiertämään Coloren aikaisemmin. Niin ihana liike! Nuo Greengatet jäi kyllä polttelemaan... Pitäisköhän myydä muumimukeja pois ja ostaa Greengateja tilalle? ;)

      Poista
  7. Voi ku kauniita kuvia sinulla meidän kierrokselta!! Kiva kun linkitit arvontani, kiitos siitä! :) Meillä oli niin huippupäivä, toivottavasti saadaan pian uusi miitti sovittua!

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!