perjantai 30. toukokuuta 2014

Aamupalaksi ternimaitopannaria ja Nestle shredded wheat -muroja (+viime hetken arvontamuistutus)


Ennen kuin käyn asiaan, muistuttelen kahden tunnin päästä päättyvästä arvonnasta:
Täällä voit käydä osallistumassa lahjakorttiarvontaan. Lahjakortilla voit ostaa esim. näitä ihania Greengate-astioita.


Ja sitten siihen asiaan. Kävimme tällä viikolla oppilaiden kanssa tutustumassa lehmätilaan ja tilan emäntä oli järjestänyt iloksemme niin, että päästi lehmät ensimmäistä kertaa talven jälkeen ulos meidän katsellessamme. Kyllä oppilailla riitti iloa, kun katselivat hyppiviä ja toisiaan puskevia lehmiä, jotka riemuitsivat vapaudesta. (Poikien mielestä retkessä taisi kuitenkin olla parasta kokeilla sähköshokkeja sähköaidasta...)

Opettajan reissun kruunasi matkaan saatu ternimaitopullo. Pannaripäivänä se piti kotona pitää ihan vaan ternimaidon kunniaksi.

Pannarin kaverina tarjosin lapsille ja itselleni aamiaiseksi myös vähän terveellisempää vaihtoehtoa: Buzzadorilta testaukseen tulleita Nestle Shredded wheat -muroja. Itse en ole suuri murojen ystävä, mutta lähdin kampanjaan mukaan, koska lapset syövät meillä aika paljon muroja. He olivatkin innoissaan uusista muroista, mutta valitettavasti on todettava, että maku ei ollut heidän mieleensä. Murojen sisällä on hillotäyte, josta lapset tykkäsivät. Hillotäyte oli kuitenkin niin pieni, että se jäi terveellisen täysjyväkuoren varjoon. Itse taas tykkäsin nimenomaan siitä kuoresta ja jugurtin kanssa olivat oikein herkullisia. Minulle nämä olisivat kuitenkin maistuneet vielä paremmin ilman marjatäytettä.


Jos joku haluaa maistella, niin tervetulo hakemaan meiltä avaamaton paketti! Näissä on tosiaan täysjyvää, kuituja ja marjojakin vielä eli terveellinen murovaihtoehto. Täytyy yrittää vielä lapsille näitä uudemman kerran.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!