keskiviikko 21. toukokuuta 2014

AmandaB:n tuliaiset


Vierailin AmandaB:n ihastuttavassa liikkeessä Kuopiossa viime lauantaina ja postailinkin jo kuvien kera vierailuista täällä. Tyhjin käsin ei tarvinnut liikkeestä kotiin lähteä. Ihanuuksia oli vaikka kuinka paljon, mutta oli yritettävä priorisoida ja valita ne tarpeellisimmat.

Ensimmäinen ehdoton valinta oli kimpullinen tekotulppaaneja. Olen etsinyt kauniita tekokukkia, aitoja kun en pitkään saa pidettyä hengissä. Näihin satsaamani kymmenen euroa maksanee itsensä takaisin säästöinä aidoista leikkokukista. Eiväthän nämä ihan sama asia ole, mutta erittäin hyvä korvike.


Perfect home -kutsuillani viime viikolla haaveilin kauniista jalkalampusta, joka sopi mielestäni ihan täydellisesti meidän lipaston päälle. Hintaa lampulla oli kuitenkin niin paljon, etten lopulta raaskinut ostaa sitä. Näin ollen katselin AmandaB:n lamppuja sillä silmällä ja kun löysin mieleisen lampunjalan 15 eurolla ja Amanda B:stä oli luvattu yksi tuote puoleen hintaan blogijutun yhteydessä, niin sijoitin jalkaan ja vaaleanpunaruudullisen varjostimeen. Minulle on joku yltiöromanttinen kausi ilmeisesti menossa, kun kaikki vaaleanpunainen viehättää. Perustelin valintaa itselleni sillä, että vaaleanpunainen jalkalamppu sopii myös pikkuprinsessamme huoneeseen, jos vaihdan olohuoneen sävytystä.


Lampun viereen pääsi hääkuvamme, joka ei olekaan vähään aikaan ollut missään esillä. Kuvan kukkaruukun  ja kukan ostin Ikeasta. Itse asiassa mies pysähtyi Ikeassa näiden ruusuruukkujen eteen ja kysyi, että montako otetaan, kun näyttävät siltä, että haluat sellaisia kuitenkin :D Tyydyin yhteen.


Tällä hetkellä Greengaten peltirasiatkin ovat olohuoneen lipaston päällä. Edelleen muistutan arvonnasta, jossa palkintona olevalla lahjakortilla voit ostaa vaikka näitä Greengateja! Arvonta täällä.


Lisäksi tein pari kahden euron hankintaa AmandaB:stä. Toinen oli alla olevassa kuvassa vasemmassa laidassa näkyvä valkoinen kori. Se etsii vielä paikkaansa. Toinen paikkaansa hakeva löytö on ruusukuvioinen, miniseinäkello. Tällä hetkellä se on Liatorp-sohvapöydän lasin alla ja saattaa sinne jäädäkin.


Tänään on aloitettu pihakirppispöydän valmistelu ensi lauantaille. Edelleen toivon, että Siivouspäivä saa ihmiset liikkeelle. Meillä ainakin olisi valtavasti myytävää kengistä ja lasten merkkivaatteista kenkiin, astioihin, mattoihin, matkarattaisiin ja leluihin ym. ym. On tullut tehtyä sen verran sisustushankintoja kevään aikana, että jostain on pakko myös luopua.

3 kommenttia:

 1. Ihania kotiintuomisia!! <3 Sopii teille niin mainiosti! Tuohan on jo jotain et mies hoksannut kysyä ruukun kohdalla et montako otetaan, ihanaa huomioimista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sillä oli jotenkin hyvä päivä ;) On vissiin vähitellen alkanut sulattaa tämän minun sisustustyylin tai sitten vaan huomannut, että vaimo pysyy paremmalla tuulella, kun saa laittaa kotia kauniiksi. Meillä oli oikein mukava päivä kahdestaan Ikeassa ja Clasulla :)

   Poista
  2. Hihii, tuon saman voisi munkin mies huomata! ;) Ihana kuulla, et teillä oli kivaa!

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!