torstai 22. toukokuuta 2014

Lahja opettajalle ja hoitajille

Onko teillä tapana antaa lahjoja lastenne opettajalle tai hoitajalle? 

Näin opettana sanoisin, että tässä ihmiset jakaantuvat aika lailla puoliksi, eikä asiassa ole oikeaa tai väärää toimintatapaa. Itse tykkään antaa jotakin pientä niille, jotka viettävät päivänsä lasteni  kanssa. Onhan se heidän työtään, mutta minulle on tärkeää, että he huolehtivat ja välittävät lapsistani. Lapsille he ovat tärkeitä ihmisiä, joihin syntyy kiintymyssuhde ja näin ollen heistä tulee tärkeitä ihmisiä meidän elämässämme. Tykkään ilahduttaa heitä kerran vuodessa ja osoittaa sillä, että he tekevät tärkeää ja arvostettavaa työtä. 

Toisaalta kuitenkin lahjoja tärkeämpää olisi muistaa sanoa heille, että heitä arvostetaan. Ainakin itseäni opettajana lämmittää eniten se, kun oppilas ja/tai oppilaan vanhemmat aidosti ilahtuvat siitä, että opetan heidän lastaan seuraavanakin vuonna. Se on minulle viesti siitä, että he arvostavat tekemääni työtä ja että yhteistyömme on sujunut hyvässä yhteishengessä. Erityisen tärkeää on sujuva yhteistyö myös niinä hetkinä, kun lapsen asiat eivät mene toivotulla tavalla. Silloin vanhemmilta tarvitaan sitä luottamusta ja ymmärrystä, ettei opettaja ole heidän vihollisensa, vaan yhteistyökumppani, joka vanhempien ohella pyrkii toimitaan lapsen parasta ajatellen. Ja toisinpäin.

Kevätlukukautta on enää viikko jäljellä ja minulla on lahjat vielä tekemättä/ostamatta. Jos jotain aikoo tilata, alkaa olla viime hetket käsillä. Siksipä katsastin yhteistyökumppanien Woodparkin ja Emma's and mama'sin tarjonnan ja molemmista löytyisi jotain pientä kivaa, jonka uskaltaisi ostaa opettajalle sisustusmakua sen paremmin tuntematta.

Woodparkista bongasin kauniin kesäisiä servettejä ja kynttilän, jotka sopisivat ihanasti samaan pakettiin ja niitä voisi raikkaana kesäpiristyksenä käyttää, vaikka ei muuten tällaisesta tyylistä välittäisikään. Käyttötavarat eivät jää nurkkiin pyörimään. Toisaalta Greengaten ihastuttava teesihti olisi aika suloinen, vaikkapa teepaketin kanssa annettuna. Käsisaippua niin ikään tulisi varmasti käyttöön.

Muista myös, että saat toukokuun ajan 10% lukijaedun Woodparkin tilauksista kampanjakoodilla KARTANO.


Emma's and mama's myy paperipillejä monissa eri väreissä ja ne ovat niin ikään käyttötavaraa, jotka piristävät arkea. "Keep calm and carry on" lienee oiva viesti kenelle tahansa lasten kanssa toimivalle. Toisaalta sydämen sanoma "You are a star" lämmittää varmasti kenen tahansa mieltä. Tähtikulhot olivat Emma's and mama's -arvonnan yhteydessä niin monen suosikkeja, että uskoisin myös niiden olevan aika varma valinta.


Pitää nyt vielä viikonlopun yli miettiä, saammeko askarreltua jotain itse vai valitsemmeko jotain näistä. Esikoinen tykkää itse tehdä vähintäänkin valinnan (jos ei lahjaakin), kun hän on lahjan antaja.

4 kommenttia:

 1. Kiva blogi täällä ja pitääkin käydä tutustumassa tuotteisiin :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos <3 On ihana saada positiivista palautetta. Pitääpä käydä kurkkimassa sinun blogiasi.

  VastaaPoista
 3. Hei, ajattelin kysyä mihin lopulta päädyit lahjahankinnoissa?:) T. Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä huomenna selviää ;) Kokeillaan esikoisen kanssa huomenna yhtä tuunausjuttua. Jos se menee pieleen, niin kallistunen noiden servettie ja kynttilöiden puoleen Woodparkista ehdin saada ne noutamalla vielä viikonlopuksi.

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!