keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Itsetehty liitutaulu ja helpot, nopeat äitienpäiväkortit


Aina minulle käy niin, että muista viime tipassa, että isomummoille pitäisi lähettää kortit. Eikä siinä vaiheessa korteista ole tietenkään tietoakaan. Tällä kertaa suuntasin hädissäni Halpa-Halliin hakemaan pikaista inspiraatiota, jotta ehtisin saada kortit vielä torstain postiin.


Matkaan tarttui iso pino valmiita valkoisia korttipohjia, askartelupaperilehtiö, jossa oli monia eri värisiä papereita ja kartonteja, sekä arkillinen kauniita pitsitarroja. Näillä ja kuviosaksilla tuli helpot, nopeat ja omasta mielestäni ihan näyttävät äitienpäiväkortit valmiiksi. Hyvä vinkki niille miehillekin, jotka haluavat lasten kanssa omin kätösin kortin tehdä!


Leikkasin värillisestä paperista kuviosaksilla vähän valkoista korttipohjaa pienemmän palasen ja liimasin valkoiselle korttipohjalle. Sen jälkeen liimasin väripaperille pitsitarroja ja valmista tuli! Samalla lapset leikkasivat, liimasivat ja piirtelivät omia kortteja, jotka tietysti myös jaetaan mummoille.


Samalla innostuin tekemään pikalahjana liitutaulun. Kaapista löytyi käyttämättömäksi jäänyt iso valokuvakehys ja Emma's and mama's -tilauksesta oli vielä pätkä liitutaulutarraa jäljellä. Leikkasin liitutaulutarrasta kehyksen kokoisen arkin, liimasin kehyksen lasille ja kehystin. Lopuksi viimeiselin liitutaulun noilla samoilla kauniilla pitsitarroilla. Lopputulos oli niin ihana, että esikoinen vaati saada sen omaan huoneeseen. Katsotaan nyt, annetaanko tätä lahjaksi vai jätetäänkö kotiin, mutta näitä on ehdottomasti tehtävä lisää (jokaiselle lapselle oma, nyt tuli tappelu piirtämisvuoroista ;)). Koko hommaan meni vain muutama minuutti aikaa!2 kommenttia:

  1. Kauniit kortit ja ihana tuli tuosta liitutaulustakin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Nyt mua vaan jäi häiritsemään eilen kiireessä otetut kuvat, kun ne on vinoja :/

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!