lauantai 10. toukokuuta 2014

Keep calm and carry on + DIY säilytyslaatikot

"Keep calm and carry on" olkoon tämän loppuviikon motto... Tietokone hajosi ja jännitän täällä, saadaanko kuvat ja yrityskirjanpidot sieltä vielä pelastettua. Olenhan minä toki tiennyt, että kaikki tärkeä pitäisi tallentaa vähintään kahteen paikkaan, mutta homma on aina vaan siirtynyt seuraavaan ja seuraavaan päivään... 


Lisäksi onnistuin tiputtamaan suosikkikannuni tiskikaapista alas ja tippuessaan se kolhaisi halkeaman myös uuteen sweets-kulhoon... 

Olen purkanut energiaani siivoamalla kaappeja ja järjestelmällä tavaroita uusiksi. Ulkovarasto alkaa olla täynnä myytävää parin viikon päästä pidettävälle pihakirppikselle. Olen karsinut astioita, mattoja, lamppuja, vaatteita, leluja, pelejä ym. ym. Toivottavasti sää suosii ja porukka lähtee siivouspäivänä liikkeelle.

Siivousurakan ohessa löytyneistä vahvoista pahvilaatikoista askartelimme lasten kanssa koristeltuja säilytysrasioita. Mitähän tähän laittaisi: hiusjuttuja, virkkuukoukkuja, kyniä...?


Esikoisen mukaan siihen on laitettava rakkaustavaroita eli lapsilta saatuja lahjoja.

Mutta siis seuraavat päivät ennen uuden tietokoneen saapumista blogi viettänee hiljaiseloa (lukuun ottamatta tällaisia mahdollisia pikapostauksia kännykällä.) Pitäkää peukkuja, että vanhan koneen tiedostot ovat vielä pelastettavissa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!