sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Pieni sisustaja


Eilen illalla katseltiin lasten kanssa leffaa ja herkuteltiin. Yksi kolmesta ei kuitenkaan malttanut keskittyä leffaan, koska hänellä oli parempaa tekemistä. Hän järjesteli huonettaa. Oli ihan liikuttavaa seurata, miten pikkuneiti siirteli laatikoita ja leluja edestakaisi ja mallaili, miten ne näyttäisivät parhaalta. Tässä pari otosta äidin pikkuprinsessan sommitelmista.Viime joulun alla mummo kyseli, että ostaisiko nukkekodin pikkuprinsessalle lahjaksi ja minä emmin, että mahtaisiko sille olla käyttöä. Eilisen perusteella vaikuttaa kuitenkin siltä, että sievän nukkekodin sisustaminen taitaisi sittenkin olla meidän kuopuksen mieleen.

Postauksen ylimpänä kuvana oleva nukkekoti ja sen kalusteet ovat Woodparkissa 20% alennuksessa (klik), eikä toimituksestakaan tarvitse maksaa. Muista myös Woodparkin arvonta ja lukijaetu täällä.3 kommenttia:

  1. Meillä myös pikkuneiti tykkää sisustella omaa huonettaa, ja sitä puuhastelua on ihana seurata vierestä! <3 Olen moneen kertaan yllättynyt siitä, miten 5-vuotiaalla voi oikeasti olla jo silmää sisustamiseen, mutta niin vain on! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania nuo pienet sisustajat <3 Ainoa haaste tuossa sisustusinnossa tosin on se, että äidin päätäntävalta vähenee ;)

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!