torstai 8. toukokuuta 2014

Äitienpäivälahjoja (itsetehtyjä ja toiveita)


Eilen iltamyöhällä postailin kiireessä tekemistämme helpoista ja nopeista äitienpäiväkorteista, jotka postitettiin tänään mummoille. Samalla teimme eilen liitutaulun, joka on niin ikään helppo ja nopea lahjavinkki. Postaukseen päästä tästä.


Keskimmäiselle nousi viime yönä kuume ja jäimme tänään pienten kanssa kotiin, joten oli aikaa jatkaa äitienpäivälahjojen tekoa ja niistä unelmointia. Tällä tänään tekemällämme lahjalla ei ollut niin kiire, koska sitä ei postiteta.


Ostin Kärkkäiseltä jo pari-kolme kuukautta sitten sylitarjottimen, jossa oli valokuvakehys. (Huomaa Kärkkäisen kanssa yhteistyössä järjestetty blogiarvonta täältä.) Alunperinkin suunnittelin tätä äitienpäivälahjaksi, mutta silti kuvien teettäminen on unohtunut ja jouduin tyytymään kaapista löytyneisiin kuviin. Asettelin ne valmiisiin kehyksiin, liimasin pari eiliseltä jäänyttä pitsitarraa kaveriksi ja lopuksi vielä viimeistelin liitutaulutussilla. Oli ensimmäinen kerta, että testasin liitutaulutussia lasille, mutta ei jää viimeiseksi. Ihanan näköinen minusta lasillakin ja tekstinhän voi halutessaan poistaa ja muuttaa, joten riskejä ei sisälly. Kylläpä nyt kelpaa tästä tarjoilla juhlapäivien aamiaiset.


 

Jännityksellä odotan, mitä sunnuntaiaamun paketeista tulee. Kovin tohkeissaan ovat lapset kuiskutelleet omista askarteluistaan ja kuopuksen oli pakko saada antaa paketti minulle heti, kun sen sai päiväkodista matkaan. Laitoimme sen yhdessä minun sängynpäätyyni ja sovimme, että avaan sen sunnuntaiaamuna.

Itsetehtyjen aarteiden lisäksi alla vielä pari äitienpäivälahjavinkkiä, jotka ainakin tälle mammalle olisivat mieleen:

Snö of Swedenin koruja olen ihastellut jo pitkään, mutta en ole raaskinut itselle ostaa. Lahjana niitä olisi ihana saada. Snö of Swedenin nettisivuilta (klik) bongasin mm. nämä ihanuudet. 


Uudempi päähänpinttymä ovat Greengaten astiat. Voi että, miten nämä kelpaisi pitää esillä avohyllyllä, ja näiden kanssa järjestää juhlia ja käydä piknikillä. Niin ihania <3


Greengate -kuva DesignWestin nettisivuilta (klik), siellä oli huikea valikoima näitä ja paljon muuta.2 kommenttia:

  1. Kaveri vinkkasi uuden verkkokaupan woodpark.fi, siellä oli Greengatet tän viikon äitienpäivätarjouksessa. Käyhän kurkkaamassa!

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!