lauantai 17. toukokuuta 2014

AmandaB:n Kuopion liikkeessä unelmoimassa + arvonnan voittaja


Ihana päivä tänään. Aurinko on paistanut, on alkanut tuntua kesältä. Lapset lähtivät heti aamulla mummon ja vaarin kanssa mökille ja olivat heittäneet siellä jo talviturkitkin järveen.

Me miehen kanssa suuntasimme kahdestaan Kuopioon ostoksille: Ikeaan sohvaa ostamaan ja AmandaB:n upeaan liikkeeseen ihastelemaan ja valokuvaamaan. Tai no, mies jäi kyllä AmandaB:n kohdalla matkasta. Eikä minun kierrokseni jäänyt ihan pelkkään ihasteluun. Muutaman ihanan pienen hankinnankin tein, mutta niistä lisää, kun ne löytävät paikkansa kotona.


AmandaB:n liike Kuopiossa on todella laaja, kauniisti sisustettu ja täynnä ihanuuksia. Pääasiassa vaaleaan, maalaisromanttiseen sisustukseen sopivia esineitä ja huonekaluja, mutta jonkin verran myös modernimpaa, yksinkertaisempaa ja musta-valkoista.


Lastenhuoneen tuotteille on oma osastonsa, josta löytyy sinisävyinen hylly ja vaaleanpunainen hylly.




Minulla kävi erinomainen tuuri vierailupäivän suhteen, sillä Kuopion liike vietti tänä viikonloppuna viisivuotisjuhlia ja kaikki normaalihintaiset tuotteet olivat 20% alennuksessa. Lisäksi oli paljon huipputarjouksia, tuotteita jopa yhdellä ja kahdella eurolla.
















Liike on upea, eikä todellinen ihanuus välity edes näistä kuvista. Kuopioon kannattaa suunnata reissulle jo ihan vaan nähdäkseen tämän kaupan!


Loppupäiväkin on sujunut mukavissa merkeissä. Lapset, mummo ja vaari viihtyivät mökillä iltaan asti. Minä ja mies grillasimme kahdestaan, kävimme kummitytön synttäreille ja nautimme siiderit ilta-auringon lämmittäessä vanhempieni pihalla. Tänään on todella päässyt lomafiiliksiin. Enää kaksi viikkoa töitä ennen kymmenen viikon taukoa!

Lopuksi vielä muistuttelen, että käykäähän osallistumassa Woodparkin lahjakorttien arvontaan täällä.

Suklaapikarin Kärkkäiseltä voitti kommentti

Yksi arpa! Olen monta kertaa miettinyt että pitäis käydä, kun Lahden ohi ajetaan! Täytyy poiketa! Ihania juttuja olet löytänyt! 
pilkku10@hotmail.fi

Onnea voittajalle!



8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Voi kiitos! Et arvaakaan, kuinka paljon lämmittää mieltä tuollainen palaute! <3

      Poista
  2. Voi miten ihana kauppa <3! Näistäkin kuvista olisi löytynyt jo vaikka mitä ostettavaa, pakko päästä joskus käymään :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ehdottomasti käymisen arvoinen paikka, vaikka kauempanakin asuisi!

      Poista
  3. Onnea voittajalle! :) Voi että näyttääkin ihanalta tuo liike, pakko päästä joskus käymään! Mä olisin varmaan seonnut tuolla, jos olisin sattunut käymään alen aikana! :D Kiva nähdä sitten, mitä sinulla tarttui mukaasi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähellä oli kieltämättä ;) Sanoin miehelle, että 45 minuuttia riittää varmasti, mutta sitten tulikin kamala kiire, kun pyörin ja pyörin ja yritin valita, mitä haluan. Yksi peili jäi kyllä niin mieltä kaivelemaan, että ehkä pakko kesällä palata takaisin. Yritin kuitenkin hillitä mielini hankitojen suhteen, kun on muutenkin tullut noita sisustusjuttuja viime aikoina ostettua ja Ikeasta tarttui mukaan jotain pientä vaaleanpunaista :)

      Poista
  4. ihanaa kun voitin !=) oli niin ihana palkinto!
    t.pilkku

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!