keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Päiväni prinsessana

Meidän perheessä kaikki tytöt harrastaa nykyään tanssia. Esikoinen aloitti jo viisi vuotta sitten, vähän alle kolmevuotiaana. Kuopus lähti mukaan ihan loppukeväästä päiväkotikaverin rohkaisemana ja itse olen kulkenut tanssitunneilla kuluneen talven.  

Itselle tanssi on oikea piristysruiske. Vaikka kuinka pahalla tuulella tunnille lähtisi, jäävät murheet sinne. Musiikin lomassa liikunta tulee ihan huomaamatta ja koreografiaan keskittyessä ei ehdi ajatella kotona kesken olevia hommia tai seuraavan päivän kiireitä.

Esikoinen on vähintään yhtä innostunut tanssista kuin äiti. Hän on tänä talvena käynyt tunneilla 1-2 kertaa viikossa ja aikoo ensi vuonna ottaa vielä yhden tunnin lisää. Innostusta lisäsi se, että esikoisen tanssiryhmä pääsi esiintymään Ouluun Arktiset askeleet -tanssikatselmukseen maalikuussa. Siitä kirjoittelinkin täällä.

On ihan mahtavaa, että tanssiharrastus löytyy meidän omalta paikkakunnalta, eikä tyttöjä tarvitse kuskata kolmenkymmenen kilometrin päähän kaupunkiin. Tästä saa kiittää Tanssikoulu TanssinTahtia, jonka ideana on tuoda tanssiharrastusta pienemmille paikkakunnille. 

Nämä kuvat on otettu TanssinTahdin kevätnäytöspäivänä tämän viikon maanantaina. Tuolloin lavalle nousivat vuorotellen kaikki meidän perheen "naiset". Tällä kertaa tytöt saivat pukeutua prinsessoiksi. Tyttöjen prinsessamekot ovat viime kevään tuliaiset New Yorkista, legginsit Me&I:lta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!