lauantai 24. toukokuuta 2014

DIY mehukannu ja parhaat kesäkengät

Onpa taas otsikko ja aihe vähän laidasta laitaan, mutta punaisena lankana näiden välillä on kesä ja helle. Tänään vietettiin Siivouspäivää pitämällä pihakirppistä meidän pihalla. Ei voi sanoa, että olisi ollut väenpaljoutta tungokseen asti, mutta lasten pitkäaikainen unelma saatiin toteutettua (ensimmäisenä aamulla keskimmäinen sanoi kuopukselle: "Tänään on jännä päivä, me saadaa myydä tavaraa meidän pihalla!), lapset saivat kartutettua säästöjään, äiti sai rupatella tuttujen kanssa ja koko porukassa siinä sivussa nautti harvinaisen lämpimästä toukokuun päivästä ja auringonpaisteesta. 

Auringonpaiste helli niin, että sai oikein muistutella itseään ja lapsia juomaan pitkin päivää. Pihalle kannettiin mehua ja mukeja, ja mehu tarjoiltiin upouudesta tuunatusta mehukannusta.


Lasikannun ostin Ikeasta (hinta n. 2€) ja "etiketin" maalasin Slöjd detaljerilta tilatulla koulutaulumaalilla. Ekaluokkalainen kirjoitti etiketin tekstin liitutaulutussilla, jonka tilasin jo aikaisemmin Emma's and mama'silta.
Aikomuksena on tehdä muutama muukin pullo liitutauluetiketillä, mutta pitänee vielä kehitellä etikettiä mielenkiintoisemmaksi. Jos tekisi pikkupullon pilvi- tai tähtietiketillä. Lisäksi olisi photo transfer -lakka odottamassa testiä. Ehkä sillä voisi siirtää jonkun kuvan lasipullon kylkeen. Viikon päästä alkaa loma. Jospa sitten olisi enemmän aikaa näille pikkutuunauksille. Tämän pullon tekoon tosin ei mennyt montaa minuuttia.


Lopuksi vielä esittelyssä uudet, ihanat kesäkengät. Nämä ovat itse asissa Jennifer shoesilta tilatut työjalkineet ja sen kyllä huomasi heti, kun nämä jalkaa pisti. Aivan ihanan tuntuinen pohja! Ensin aion kyllä kävellä näillä kesän läpi ja sitten ehkä syksyllä ottaa ne työkäyttöön.

Huomenna kuulemma säät viilenevät. Jospa sitten saisi taas siivottua sisällä, kun tällä viikolla kaikki aika on mennyt pihalla.

6 kommenttia:

 1. Kiva idea toi mehupullo ja hienot noi kengät. Tarviikin tutustua noihin lisä, kun tarvisin uudet työkengät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mehupulloideaa pitää vielä kehitellä. Suosittelen tutustumaan kenkiin! Ihanan tuntuiset jalassa ja hyvännäköisetkin vielä :)

   Poista
 2. Ihana tuli tuosta lasipullosta, ja aika paljon halvempi tuo mitä esim. L&R:n vastaava lasipullo ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekeminen oli kyllä mukavaa ja helppoa. Uudet pullot jo odottaa tuunaamista ;) Kiitos vaan L&R:lle inspiraatiosta!

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!