sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Banaanisuklaakakkua yhdeksänvuotiaalle


Eiliseen mahtui paljon. Shoppailu lasten kanssa, kakun leipomista, vaatteiden esittelyä kutsuilla ja illanviettoa työkavereiden kanssa. Kotiuduin Haloo Helsingin keikalta puolen yön jälkeen ja täällä odotti lämmin palju, joten nukkumaanmeno taisi vierähtää lähemmäksi kahta. Arvaatte varmaan, että tällaisella kohta 35-vuotiaalla tuollainen kukkuminen vie jo veronsa ja tämä aamupäivä on mennyt sohvalla löhöten. Sainpa sentään yhden pari kuukautta rästissä olleen työhomman hoidettua. Vähitellen alan herätä tähän päivään ja tuolla ulkona vallitsevaan ihanaan auringonpaisteeseen. Lupaan siis näiden kakkukuvien jälkeen raahautua tästä ylös, ulos ja äänestämään. 

Yhdeksän vuotta täyttävän neidin kakkutoiveena oli vaaleanpunainen Vans-logo mustalla pohjalla ja täytteeksi suklaata ja banaania. Leivoin seitsemän munan kakun, tein suklaavaahdon ja pilkoin neljä banaania suklaavaahdon kaveriksi kakun väleihin. Suklaavaahdon ohje alla.


Suklaatäyte kakkuun

5dl Kevytvispiä
200g maustamatonta tuorejuustoa
250g tummaa suklaata

Vatkaa kerma. Lisää joukkoon tuorejuusto ja sulatettu suklaa.


6 kommenttia:

  1. No w-o-w,mikä kakku!! Ja varmaan tosi namia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivon mukaan maistui hyvälle. Meni tutulle juhliin, en itse päässyt maistelemaan.

      Poista
  2. Ihana kakku. Luulenpa, että meidän 17v tytärkin kelpuuttaisi tämmöisen kakun omille synttäreilleen. Tosi hieno ☆ ja onnea synttärisankarille.

    VastaaPoista
  3. Upea kakku! Oli näytettävä kuva miehellenikin ja kehui heti miten hieno onkaan :)

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!