tiistai 13. toukokuuta 2014

Olohuoneen sisustusta ja tulevia ihanuuksia

Välillä tuntuu, etten minä muuta teekään kuin siirtelen tavaroita ympäriinsä ja mietin, mikä maljakko/kynttilänjalka/koristetyyny voisi sopia mihinkin. Sisustus on yksi koko ajan käynnissä oleva prosessi, josta minä nautin. Viime viikolla olin pari ylimääräistä päivää kotona, kun keskimmäinen oli kuumeessa. Miehen ollessa töissä ehdin roudata liitutaulun ja keinulampaan olohuoneesta yläkertaan, siirtää Toys-korin dubloineen kuopuksen huoneeseen ja roudata viime kuussa maalaamani puukirstun olohuoneeseen. Samalla siirsin keinutuolin olohuoneen yhdestä nurkasta toiseen ja laittaa yhden Ektorp-nojatuoleista keinutuoli entiselle paikalle. Nyt viimeinenkin olohuoneen nurkka sopii yhteen muun kokonaisuuden kanssa.



Puukirstun päälle maljakon alle laitoin joku vuosi sitten virkkaamani huivin tekeleen.


Yksi virkatuista matoista puolestaan pääsi keinutuolin alusmatoksi.


Ensi viikonloppuna pääsen pitkästä aikaa Kuopioon shoppailemaan. Katsotaan nyt, jaksaisinko ottaa ihan peräkärryn mukaan, että saisin Ikeasta tuotua sohvan yläkerran aulaan. Ikean lisäksi on poikettava taas Etolassa, kun sitä ei näiltä nurkilta löydy ja siellä on kaikkea pientä kivaa. 

Enkä malta odottaa, että pääsen käymään AmandaB:n Kuopion liikkeessä, se on niin taivaallisen ihana! Kyselin jo valmiiksi lupaa ottaa kuvia, että voin teilleki postailla liikkeen tunnelmia ja samalla kuulin, että Kuopion liikkeessä juhlitaan ensi viikonloppuna 5-vuotissynttäreitä ja luvassa on synttäritarjouksia. Kylläpä sattuikin sopivasti! 

Täällä paikallisella tasolla löysin ihanan uuden woodpark.fi -nettikaupan ja tilailin sieltä ensimmäiset Greengate-tuotteet, joita menen huomenna hakemaan. Kannattaa käydä tuohonkin ihanaan nettikauppaan tutustumassa. Oulun eteläpuolella asuville hyvä etuus tuossa on, että tuotteet on noudettavissa ilman postikuluja paikan päältä Tupoksesta. 

Lisäksi sain eilen elämäni ensimmäisen "kakkutilauksen", kun naapuri pyysi tekemään poikansa synttäreille kakun. Hyvät vinkit ritarikakkuun ja/tai maidottomaan kakkuun tervetulleita!


10 kommenttia:

  1. Kauniilta näyttää teillä :) Paljonkos täältä tulee sinne kuopioon matkaa? Houkuttais kyllä itselläkin lähteä pienelle lomalle johonkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuopioon on tästä meiltä n. 275km, kolmisen tuntia ajelee. Olen kyllä onnellinen olohuoneen uudesta, valkaistuneesta ilmeestä :) Vaikka pientä fiksattavaahan aina löytyy ;)

      Poista
  2. Kuopiossa olisi kyllä kiva päästä käymään, juurikin tuolla AmandaB:n liikkeessä! Kiitti tuosta woodpark-vinkistä, en ole aiemmin siitä kuullutkaan, täytyy käydä kurkkaamassa sivut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nettikauppa woodparkilla on ihan uusi, käy tosiaan ihmeessä tutustumassa! Ja tuo AmandaB:n liike on ihana. Ihan vaan sen takia kannattaa tehdä vaikkapa kesälomareissu Kuopioon :)

      Poista
    2. Heips! Blogissani on sinulle haaste, käy kurkkaamassa! :) Kivaa torstaita <3

      Poista
    3. Kiitos! Minäpä tartun haasteeseen viimeistään ensi viikolla :)

      Poista
  3. Ai, meillä on Limingassa tällainenkin ostospaikka?! Hyvä tietää - kuten myös se, että naapurista voi saada tilattua nyt myös kakkuja ;) - MY Ps. on teillä kodikasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo Woodpark-nettikauppa on ihan uusi ja tosiaan ihan nettiliike, mutta tuotteet voi hakea heiltä suoraan ja välttää kulut. Meille lähellä asuville tosi näppärää. Huomenna ekaa tilausta noutamaan! :) Ja kakkutilausta tulemaan vaan, jos laatuun luottaa ;) Nimin. Cakepopsit lattialla sunnuntaina :D

      Poista
    2. Laadusta on saatu jo varsin uskottavat maistiaiset! :P

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!