maanantai 13. huhtikuuta 2015

Olohuone uusiksi


Eilen illalla piti oikein sytytellä kynttilät ja fiilistellä. Olen niin innoissani olohuoneen uudesta järjestyksestä. Reilu viikko sitten maalaamani vanha lipasto pääsi sohvan entiselle paikalle, ennen olohuoneessa ollut lipasto siirtyi vierashuoneeseen telkkarin alle. Kuopus muutti alakerran vierashuoneesta yläkertaan ja tämän muutoksen myötä yläkerrassa ollut Ektorp-sohva pääsi alakertaan toisen Ektorpin kaveriksi. Nyt olohuoneen tila on saatu minusta entistä paremmin haltuun ja istumatilaa riittää isollekin porukalle. Sohvaryhmän taka-alalle jää keinutuoli, jossa voi yksin rauhoittua vaikkapa lukemaan. Yhtään uutta tyynyä, torkkupeittoa, mattoa tai somistetta ei tarvinnut ostaa. Ilme raikastui ihanasti siirtelemällä vanhoja.

Vaikka hetken jo tuntui, että alan kyllästyä vaaleanpunaiseen, niin nyt tuntuukin, että se on ihan ehdoton lisä olohuoneen sisustuksessa väripiristyksenä. Sen sijaan, että olisin vienyt vaaleanpunaisen pois, lisäsin ripauksen mustaa ja tummanharmaata ryhtiä luomaan ja tämän ansiosta vaaleanpunainenkin näyttäytyy aivan uudessa valossa. Ystävän tuoma vaaleanpunainen ruusukimppu on kuin piste iin päälle.

Mukavaa alkanutta viikkoa!














13 kommenttia:

  1. Voi miten kaunista teillä on. Vaaleanpunaista on juuri sopivasti. Mä rakastuin...nimittäin teidän mattoon <3 <3

    VastaaPoista
  2. Niin kaunis uusi järjestys. Muutos onnistui täydellisesti :)

    VastaaPoista
  3. On kyllä kaunista!
    E-R

    VastaaPoista
  4. Matto on aivan ihana💝onko minkäänlaista ohjetta olemassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohjetta löytyy viime syksyn postauksesta täällä http://valkoinenkartano.blogspot.fi/2014/09/virkattu-tilkkumatto.html?showComment=1429110350839&m=1

      Poista
  5. Voi että teillä näyttää niin ihanalle! <3 Niin kaunista joka paikassam,tykkään! Ja tuo olkkarin matto on ihana <3

    VastaaPoista
  6. Voi hertti sentään miten ihana olkkari teillä onkaan! ja tuo matto!!! <3 !! Aivan ihana! Tänne olikin taas ehtinyt tulla vaikka ja mitä kaunista! Pojan huone on tosi makee ja telkkarihuone on niin kotoisa. Ihania kuvia kerrassaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Pojan huoneessa tänäänkin vähän pyörittelin huonekaluja ympäriinsä, vie aina aikansa mallailla mieleiseksi ;)

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!