torstai 15. tammikuuta 2015

Greengaten kevät


Tänään on ollut hyvä päivä. Ei töissä nyt mitenkään poikkeuksellista ollut, mutta jotenkin vaan silti sieltä jäi päällimmäisenä sellainen levollinen ja mukava olo. Illan olin kuvitellut kiireiseksi, mutta lopulta jäinkin kuopuksen kanssa kaksin kotiin ja sain paljon rästihommia hoidettua. Yhdeksän jälkeen kävin vielä lenkillä. Nyt voi hyvillä mielin hetken istua ihan vaan ihastelemassa kauniita astioita.

Minä taisin jossain jo mainita, että minun kevään fiiliksiä kuvaa hyvin romanttisuus ja hempeys - niin epämuodikasta kuin ainakin se romanttisuus onkin. Näistä Greengaten ihanuuksista on vilahdellut kuvia Facebookissa pariin otteeseen ja nämä saavat minussa suorastaan perhosia lentelemään vatsassa. Siis ihan hullua, nämähän ovat vain astioita. Mutta silti. Niin valtavan kauniita, että tekisi mieli saada joku uusi omiin kokoelmiin avohyllyä koristamaan. Samanlaisia fiiliksia on aiheuttanut Me&I-malliston näkeminen ensi kertaa myyjien Kick off -tapahtumissa. Aina on yhtä hölmö olo siitä, että voi innostua niin valtavasti vaatteista tai astioista - jostain materiasta. Mutta toisaalta, kai sitä joskus saa vähän hömpötelläkin, eikö?

Nämä Greengate-kuvat ja tuotteet löysin Villa Kiviniemestä, siellä oli jo Greengaten kevään uutuuksia lisätty valikoimaan. Onko muita hurahtaneita? Tai ylipäätään ketään, joka ymmärtää tuota tunnetta?


4 kommenttia:

 1. Onpa tosi kauniita, itsekin ihastelin uudesta kuvastosta noita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvelinkin, että sinä olet hengenheimolainen näiden suhteen ;) Nämä on niin viehättäviä!

   Poista
 2. Ompa ihania astioita! Minä ihastuin siihen sik-sak kuvioon, en nyt muista mukin nimeä mutta taisi kevään uutuus olla kuitenkin. Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on ihan parasta, että kuviovalikoima on niin laaja ja niitä voi hyvin yhdistellä keskenään.

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!