torstai 1. tammikuuta 2015

Onnellista uutta vuotta!


Vuoteen 2014 mahtui paljon, tunteita laidasta laitaan. 

Suurin muutos elämään oli koiravauvan ottaminen loppukesästä ja erityisen kiitollinen saa olla siitä, miten hienosti ennen niin eläinpelkoiset lapset ovat ottaneet uuden perheenjäsenen omakseen.

Mukavimpina muistoina mieleen jäivät mm. Teneriffan reissu, kahdenkeskiset kesäreissut lasten ja miehen kanssa vuorotellen, aurinkoiset kesäpäivät omalla kotipihalla ja Nallikarissa ja monet ihanat hetket ystävien ja sukulaisten kanssa. Valitettavasti kuitenkin loppusyksyä on leimannut stressi ja kiire ja tuntuu, että tästä joululomastakin meni viikko ennen kuin onnistui rentoutumaan. Onneksi on vielä useita lomapäiviä jäljellä!

Vuosi vaihtui oikein mukavan rennoissa merkeissä ystäväperheen kanssa herkutellen ja paljuillen. Illan päätteeksi katsottiin miehen ja esikoisen kanssa pihalla eri puolelta kuntaa ammuttuja raketteja - omia emme ostaneet. Niin hyvillä mielin sai jäädä nukkumaan, että sen tunteen toivoisin pysyvän päällimmäisenä tänä alkaneena vuonna. Uuden vuoden lupaukseni voisikin olla, että yritän olla armollinen itselleni ja hyväksyä sen, että voin tehdä vain parhaani enkä yhtään enempää. Yritän oppia taas nauttimaan hetkestä sen sijaan, että murehdin ja huolehdin kaikesta ja kaikista. Ja yritän karsia niitä menoja ja projekteja, vaikka kiinnostavia asioita olisi enemmän kuin tarpeeksi. Yritän antaa omille lapsille yhä enemmän aikaa.

Rennompaa uutta vuotta kohden!2 kommenttia:

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!