perjantai 30. tammikuuta 2015

Kyllä meiltä Eemelikin löytyyTiistaina esittelin meidän Iidan uuden Vaahteranmäki-mukin. Mummo ja vaari eivät olleet voineet kävellä sen luota pois, niin se oli huutanut meidän Iidan nimeä. Ja tasapuolisuuden nimissä isommillekin oli omat mukit pitänyt ostaa. Vaikka meidän "Eemeli" ei ihan Eemeli ristimänimeltään olekaan, niin kovin tuntuu samaistuvan tähän hahmoon ja äitikin tunnistaa joitakin yhteisiä piirteitä ;)Esikoinen ei ehkä ole yhtä räväkkä kuin hänen mukiaan koristava Peppi, mutta ainakin melkein yhtä taitava akrobatiatempuissaan ja viihtyyhän hänkin eriparisukissa.


Tämä mukisarja on kyllä aivan ihastuttava. Meillä nyt ei todellakaan mukien tarvetta ollut ja itse asiassa juuri keräsin lasten mukeja keittiön kaapeista pois varastoon heidän kasvamistaan odottamaan. Nämä saivat kuitenkin minut ja uudet omistajansa niin hyvälle tuulelle, että käyttöön pääsivät samantien. Eikä tarvitse miettiä, mikä oli kenenkin: Sen verran jokainen omaa mukiaan muistuttaa, että omansa varmasti tunnistaa!

Mukavaa viikonloppua!
Meillä sekin sujuu Me&I-painotteisissa merkeissä.

8 kommenttia:

 1. Olen kait vähän höpsö mutta kun mukit olivat vain niin syötävän söpöt ja vain 5€ kpl joten ostin molemmat mukit meillekin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä aivan ihanat mukit, ehdottomasti vitosen arvoiset <3

   Poista
  2. P.S. Mistä löysit noin halvalla?

   Poista
  3. Löysin mukit Iittalan Outletista :)

   Poista
 2. Noi mukit on ihanat. Meillä lapsilla on Nalle Puh mukit, kummallakin omanlaisensa. Hyvää viikonloppua ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se mukava juoda kaakaot ja muut omasta mukista :)

   Poista
 3. Minä näin mukeja Halpa-hallissa maksoi muistaakseni 7€ ja siitä vielä lähti jotain pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, kiitti vinkistä! :) Me saatiin nämä tuliaisiksi, mutta äsken kun netistä kattelin, olivat 15 euron luokkaa :D Eihän me kyllä useampaa enää tarvita ;)

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!