perjantai 23. tammikuuta 2015

Keittiön yksityiskohtiaAlkuviikosta esittelin olohuoneen kuulumisia, nyt on keittiön vuoro. Keittiössä talvesta muistuttaa vielä yksi lyhty ja liesituulettimen päällä oleva tähti, mutta nämä kaksi ovat sellaisia elementtejä, jotka ovat pysyneet paikallaan vuoden ympäri.

Lieden takana oleva tila on niin ikään pitänyt samantyylisen sisustuksen nyt jo pidemmän aikaa. Ainoa pieni lisä on Riviera Maisonin keraamiset mittalusikat, jotka tilasin Millan putiikin alennusmyynnistä. Ihanat tuossa esillä ja aina lähellä, kun ruokaa laittaessa niitä tarvitaan! Ja sitä paitsi sopivat täydellisesti vuosi sitten joululahjaksi saamani Riviera Maisonin kauhatelineen viereen.


  

Keittiössä on jo enemmän pastelleja esillä kuin olohuoneessa. Keittiön ainoaa avohyllyä koristaa muutama Greengaten astia, pari Iittalaa sekä kevätpastelleilla muokattuja lasipulloja.


Ruusukuvioisen lattemukin ostin jo vuosi sitten Woodparkista, alla olevat vaaleanpunaiset pikkukulhot ovat Coloren alesta ja munakupit Woodparkin alesta nyt tammikuussa hommattuja. Nuo pikkukulhot ovat minulle juuri sopivan kokoiset jugurttikulhot, tykkään nauttia pikkuannoksen jugurttia leivän kaverina.
7 kommenttia:

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!