sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Helmimatto jämäkuteista


Kolme lomapäivää jäljellä! Eilisilta meni pojan jalkkisturnauksessa, pitkästä aikaa tuli käytyä ihan ihmisten ilmoilla :D On niin ihanasti eletty omassa kuplassa nämä lomapäivät joulunpyhien jälkeen. Täällä on käynyt vieraita, mutta me itse ei olla kauppaa ja lenkkiä kauemmas liikuttu. Olen todella nauttinut siitä, että on mahdollisuus rentoilla näin kotona! 

Pari pientä käsityöprojektia olen saanut saatettu loppuun tässä kotoillessa.
Muistatteko vielä, kun tein olohuoneeseen ison virkatun maton? Kuvia löytyy täältä. Sittemmin matto siirtyi kuopuksen huoneeseen. Tuon maton teosta minulle jäi vaaleanpunaista kudetta ja harmaan eri sävyjä sekä vähän valkoista. Päätin käyttää ne pienempään mattoon ja valitsin Kauhavan kangasaitan sivuilta helmimaton ohjeen (klik). Tämä pikkumatto pääsi yläkertaan lasten kotileikkinurkkaan, siellä se sopisi pariinkin eri kohtaan ja saa nyt seilata niiden väliä. 

P.S. Joko ne tontut pitäs alkaa keräämään pois...? 

6 kommenttia:

 1. Onpas täällä kaunista! Kaunis matto, peilipöytä ja aivan ihanat ruusuvalot! Mukavaa alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Peilipöytä on kirpparilöytö, jonka maalasin uuteen uskoon ja vaihdoin nupit, ruusuvalot löytyivät alesta viime kesänä. Pikkuprinsessa tykkää kyllä leikkiä tässä <3

   Poista
 2. Tulipa hieno! Täytyy varmaan itsekin kokeilla, kuteita olisi iso läjä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannattaa kokeilla. Ohje oli helppo ja aika nopea :)

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!