perjantai 2. tammikuuta 2015

Leffasynttärit


Jos haluat itsekin istua lapsesi synttäreillä alas ja ehkä maistella vähän herkkuja niin tässä loistovinkki: Leffateatteri pystyyn olkkariin ja lapset jaksavat istua paikoillaan - ehdit itsekin nauttia juhlista! 

Leffana meidän juhlissa oli Lentsikat 2 ja teeman mukaisesti kutsut päiväkotikavereille kirjoitettiin paperilennokeiden siipiin.

Koko idea oikeastaan lähti siitä, että poika halusi Hiphurraan ison popparikoneen synttäreillensä. Tästä äidin ideamoottori lähti käyntiin ja yhdisti popparit leffaan. Popparikoneen lisäksi haettiin videotykki lainaan, tyhjennettiin olohuoneen isoin seinä ja heijastettiin leffa siihen. Sohvat ja nojatuolit vuorattiin päiväpeitteillä ja lakanoilla (vaikka onhan niissä pestävät irtopäälliset) ja tarjolle laitettiin popparin lisäksi vain limpparia, mehua ja karkkia. Leffan lisäksi ohjelmassa oli ongintaa, josta jokainen sai valotikut  ja tikkarit itselleen. Viimeisen puoli tuntia lapset ehtivät leikkiä vapaasti. Taisi olla ensimmäinen kerta, että mieskin oli läsnä juhlissa alusta loppuun ;)









  


6 kommenttia:

  1. Kuulostaapa kivoilta synttäreiltä, varmasti jäivät vieraiden mieleen! Onnea synttärisankarille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivon mukaan myös vieraat olivat tyytyväisiä, sankari itse ainakin :)

      Poista
  2. Kauniita kuvia sulla täällä, liityin lukijaksi! :)

    VastaaPoista
  3. Kauniita kuvia! Saanko kysyä mistä nuo pullot ovat peräisin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pullot on Froosh - smoothiepulloja. Niitä oli ainakin kesällä ihan normikaupoissa :)

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!