sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Kirppistelyä


Meninkö minä eilen sanomaan, että meidän sisustus muuttuu vähitellen keväisemmäksi...? ;) Tänään kävin Oulun bloggaajien talvikirppiksellä sekä Paljekirppiksellä ja löysin niin ihanat luistimet, että ne piti saada seinälle. Mutta hei, eikös se luistelukausi ole vasta aluillaan?


Luistimissa on ihan mielettömän kauniita yksityiskohtia. Miten joku onkaan jaksanut koristella ne niin sievästi? Samassa pöydässä oli vastaavaan tyyliin maalattuja ja koristellut lasten kengät ja korkkari ja paljon muuta romanttista ihanaa. Aivan varmasti uniikkeja yksilöitä! Myyjä sattui itse asiassa yhtä aikaa kanssani pöydän ääreen ja kertoi, että hän vaan tykkää harrastella ja näitä tulee värkkäiltyä yli tarpeen, joten koristeita on pakko myydä jostain päästä pois.Luistinten lisäksi mukaan tarttui niin ikään jonkun värkkäämä pieni jalkarahi, joka sai korvata vessasta Ikean muovisen korokkeen. Vähän tyylikkäämpi alusta lasten pienille jaloille!

Tällainen olisi helppo kyllä itsekin tehdä ja voihan olla, että vielä teenkin kahteen muuhun vessaan vastaavat.Sisustusjuttujen lisäksi ostin kahdet kengät kuopukselle. 


4 kommenttia:

 1. Luistimet on kyllä kauniit, sopii teille tosi hyvin!

  VastaaPoista
 2. Upeita kirppislöytyöjä, erityisesti nuo ihanat luistimet!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin ne oli ihan vastustamattoman ihanat <3

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!