maanantai 12. tammikuuta 2015

Näihin lastenvaatealeihin minä olen sortunut, entäs te?Täällä sairaana patjalla maatessa on aikaa kirjoitella useampi postaus päivässä, joten tässä tulee taas.

Meillä ei suurta tarvetta lastenvaatteille pääse ikinä tulemaan, sen verran Me&I:ta kertyy väistämättä kaappeihin oman myyntityön ohessa, ja ulkovaatteetkin ovat nyt hyvällä mallilla. Pari ohittamatonta alea on kuitenkin tullut nyt tammikuulla vastaan.

Tokaluokkalainen esikoinen on aivan ihastunut Pompin tyyliin. Paita, housut ja jumpsuit tilattiin jo syyskauden alussa kutsuilta, ja uudet kutsut on taas kevätkauden alkuun varattu. Alesta täydensin tytön vaatevarastoja yllä olevilla kapeanmallisilla housuilla. Ylhäällä keskellä olevat Celina shortsit ovat nyt jopa 70% alennuksella!

Lisäksi tyttö sai pari peruspaitaa, ihanan pehmeän fleecetakin ja kauniin neuletakin, jossa on seläsä rusetti. Minä tilailin näitä jo 40% alella, mutta tänään aleprosenttia on nostettu 50:een ja jopa 70:een prosenttiin, joten kannattaa kurkata valikoima (klik)!


Eskarilainen poika käyttää oikeastaan ainoastaan peruscollegeja, t-paitoja ja huppareita. Meillä on kuitenkin aina yhdet sopivat pompin farkut juhlia varten kaapissa ja alla keskellä olevat puuvillakankaiset sweatjeansit saattaisivat olla jopa entisiä mukavamman tuntuiset jalassa. 
Pompin hupparit ovat pojan suosikkeja, joten yhden uuden tilasin kauden alussa tilatun kaveriksi - saa pestä sitten niitä vuorotellen, kun nyt tuota yhtä on aina kytätty koneesta.


Kuopukselle tilasin muutaman ihanuuden Silverjungelta. Siellä kaikki vaatteet vähintään -50% (klik). Näitä pehmeitä sydänkuvioita ja polkadotseja en voinut vastustaa! Myös Ratkiriemulla (klik) on niin Silverjunglea kuin muitakin merkkejä alessa. Pienemmät aleprosentit, mutta toisaalta enemmän valikoimaa ja kokoja jäljellä.


Muut alet olen itse saanut vältettyä, mutta isoja tarjouksia olisi myös Popilla (klik), Metsolalla (mm. Villervallaa ja Molokidsin ulkovaatteita puoleen hintaan klik) sekä Meandilla syysmallistoa puoleen hintaan (klik).

Sisustusaleista voisikin sitten tehdä ihan oman postauksensa ;)

Oletteko te sortuneet mihinkään/tehneet huippulöytöjä?

P.S. Muistakaa osallistua arvontaan täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!