perjantai 9. tammikuuta 2015

My little pony -kakku


Tämä ilta meni tällaisen väkerryksen parissa. Kaveri pyysi tyttärensä kolmevuotisjuhliin ponikakun, väritoiveena vaaleanvioletti ja vaaleanpunainen. Olipa taas mukava värkätä! Toivottavasti pikkusankari on tyytyväinen.


Täytteenä kakkuun laitoin tällä kertaa vadelmamoussea (2 dl kermaa, 100g tuorejuustoa, 200g vadelmia soseutettuna ja 0,5dl vaniljakreemijauhetta) sekä valkosuklaatäytettä (2dl, 100g, 125g valkosuklaata sulatettuna). Päällä on valkoista sokerimassaa ja reunoilla 4dl kermaa, johon on sekoitettu 4rkl sokeria sekä 1,5rkl vaniljakreemijauhetta. Vaniljakreemijauhe tekee pursotuksesta paljon helpompaa.





Jos lasten tauti ei iske minuun, pääsen huomenna siskon mukaan hääpukuja sovittamaan! Edellisestä kerrasta onkin jo kymmenen vuotta :D

5 kommenttia:

  1. Olisko mahdollisuutta saada tumpeloille tarkka ohje täytteiden tekemisestä. Pakaste vadelma sulattuaan on kovin nesteestä. Valutitko sen pois?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan vaan varkaan kerman, soseutan vadelmat sauva- tai tehosekoittimella ja yhdistän aineet. En ole valuttanut vadelmia, vaniljakreemijauhe sitoo nestettä.

      Poista
    2. Suklaatäytteessä on 125g suklaata sulatettuna, 100g tuorejuustoa ja 2dl kermaa vatkattuna ja yhdistän ne.

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!