torstai 8. tammikuuta 2015

Synttäripaketti ja muuta kivaa glittertarroilla + @valkoinenkartano instagrammissaIhan ekana muistuttelen, että @valkoinenkartano löytyy instagrammista, käykäähän seurailemassa! 
Instassa on kyllä periaatteessa oltu jo pitkään, mutta vasta kuukauden sisään olen päässyt sisään hommaan ja aktivoitunut, joten nyt on jotain seurattavaakin.

Mutta sitten itse asiaan. Joulukuun alussa jaoin Pop up kemujen Facebook-sivuilla kuvan joulukalenterista, jonka tyttö rakensi Pop up kemujen tarroja hyväksi käyttäen. Tästä kiitoksena Pop up kemuilta tuli vielä ennen joulua pieni yllätyspaketti: jouluteippiä sekä pari alla lahjakassia ja glitterkirjaintarroja. Toissa päivän kymmenen vuotisjuhliin saimme näistä askarreltua juuri sopivan pakein lahjaksi ostetulle H&M:n lahjakortille. 


Pitihän minun sitten illan päälle hyödyntää kirjaintarroja näihin pulloihinkin. Nämä parin euron mehupullot ovat kyllä olleet yksi viime vuoden parhaita hankintoja, niin helppo niitä on muokata ja saa aina hauskasti vähän erinäköistä tarjoilun mukaan. Tällä kertaa niitä nimikoitiin kirjaintarroilla. Eipä mene pullot sekaisin!

Kuvien pusseja ja tarroja tilattavissa Pop up kemujen nettisivuilla, ja niin paljon muitakin ihania pikkujuttuja juhliin. Kyllä Pop up kemut on vaan ehdottomasti tyylikkäin juhlatarvikekauppa! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!