torstai 29. tammikuuta 2015

Meandi SS2015 lasten vaatteetMeillä lapset odottavat mallistolaatikkoa aina yhtä paljon kuin minäkin ja vaatteiden läpi käyminen ja sovittaminen on yhteistä, mukavaa puuhaa. Suosikkeja valitaan ja kuoseja arvioidaan eikä valokuvausmalleja tarvitse houkutella!


Tällä kertaa suurin yllätys oli se, että eskarilainen poika, joka ei suostu käyttämään farkkuja, canvashousuja tai ylipäätään mitään muuta kuin collegehousuja muulloin kuin juhlissa, ihastui totaalisesti oransseihin coolest pantseihin. Ne ovatkin kyllä todella trendikkään ja raikkaan väriset ja materiaali mukavan pehmeää ja joustavaa. Sovituskoko oli yhtä numeroa liian pieni, mutta poika ei olisi housuista luopunut millään. Ne on siis hänelle kouluhousuiksi ehdottomasti tilattava! Ja turkoosi huppari tietenkin kaveriksi.


Minä ihastuin tähän raidalliseen tunikaan ja vauvojen raidallisiin housuihin. Olisi vaan se vauva, jolle laittaa nämä päälle, kun isoin koko 86/92 ei enää mene tuolle neljävuotiaalle kuopukselle sitten millään päälle! :D


Esikoisen suosikiksi nousivat lasten fluid pantsit, hauskan näköiset ja mukavan kevyet ja joustavat jalassa.
  
Onko teidän perheelle löytynyt suosikkeja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!