maanantai 26. tammikuuta 2015

Viikonloppu, herkut, hyvä seura ja tuliaiset


Maanantaina on hyvä vielä vähän fiilistellä viikonlopun tunnelmia. Onneksi meillä oli taas niin ihanan rauhallinen paripäiväinen, että sen voimalla jaksaa lähteä uuteen viikkoon. Tällä viikolla alkaa Me&I:n kevätkausi ja se tietää minulle enemmän kiireitä, eli näitä ohjelmattomia viikonloppuja taitaa lähitulevaisuudessa olla taas vähemmän.

Viikonloppuvieraina meillä oli mummo ja vaari. Mummon ja vaarin täällä ollessa lapset eivät äitiä juuri huomaa, joten senkin puolesta itsellä oli mahdollisuus ottaa rennosti. Kävin lenkillä ja sovittelin Me&I-malliston läpi, yhdessä haimme kiinalaista ja herkuttelimme laskiaispullilla ja lauantaikarkeilla. Lauantai-illan vietimme kesällä naimisiin menevän siskoni ja hänen sulhasensa kanssa, joten hääsuunnitelmiakin tehtiin ajatustasolla ja pinterestiä selailemalla. Onneksi sisko on antanut minulle luvan olla mukana koristeluita suunnittelemassa ja toteuttamassa, minä olen niin innoissani noista kattaus- ja koristuelujutuista jo nyt! Lapsille on alettu katsella morsiustyttöjen ja sulhaspojan asuja nyt, kun itse morsiamen mekko on saatu valittua.

Sunnuntai-iltana kävimme pitkästä aikaa leffassa. Tarjosimme leffan, leffaherkut, seuran ja kyydin esikoisen luokkakaverille synttärilahjaksi. Sankari ilmeisesti oli tyytyväinen lahjaansa ja antaja ainakin, kun pääsi kaverin kanssa elokuviin. Saattaapa olla, että näitä leffalahjoja jaellaan useampikin tänä vuonna.

Itse nautin viikonloppuna myös ihanista tuliaisista. Se hyvä blogin pitämisessä ainakin on, että ystävät, tuttavat ja sukulaiset ovat aika hyvin perillä siitä, mikä meille sopii. Äiti ja iskä toivat nämä kuvissa vilahtelevat tabletit ja saman sarjan keittiöpyyhkeen mukanaan perjantaina ja niistä on iloittu viikonlopun herkkukattauksissa.

Voimia alkaneeseen viikkoon! Uusi viikonloppu tulee taas ennen kuin huomaammekaan!

P.S. Tähti on meillä edelleen ikkunassa, joko kaikki muut ovat omistaan luopuneet?

2 kommenttia:

  1. Ooh mitkä ihanat tabletit! <3 Mä otin viime viikolla tähdet pois ikkunoista, jotenkin alkoi kyllästyttämään.. Mutta kivalta ne näyttää ja kun ulkona on vielä hämärää, niin tuovat ihanaa tunnelmaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mullakin nyt alkaa olla sellainen olo, että tähdestä vois luopua :D

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!