keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Meandi SS2015 naisten vaatteet



Nyt se on kokonaan julkinen, Meandin kevät/kesä mallisto 2015!

Ainakin minut uusi mallisto onnistui tälläkin kertaa yllättämään positiivisesti. Varsinkin nämä naisten tyylikkäät, mutta mukavan tuntuiset ihanuudet. Sovittelin koko malliston sunnuntaina läpi ja tässäpä oikea selfie-kavalkaadi sunnuntaiaamun tunnelmista. Suosittelen lämpimästi, että yritätte päästä joillekin kutsuille mukaan ja sovittelette näitä itsekin, ihania ovat!

Kaikki kuvissa näkyvät vaatteet säärystimiä ja alustoppia lukuun ottamatta ovat osa kevään mallistoa.

Ennen kuin paljastan henkilökohtaisia suosikkejani, niin laittakaahan kommenttiboksiin omia mielipiteitänne mallisto helmistä ja niistä vähemmän onnistuneista vaatekappaleista.










  
















Koko malliston hinta- ja kokotietoineen löydät sivulta www.meandi.fi.

Huomenna jatketaan Me&I-teemalla, laitan silloin kuvia meidän lasten sovitteluista.

21 kommenttia:

  1. Naisten mallisto oli omaan makuuni täydellinen ( ainakin mekot ) ja pari paitaakin nousi näiden kuvien myötä suosikkilistoille, mutta lastenvaatteisiin olin vähän pettynyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meille taas löytyi pitkistä aikaa suosikkeja lastenvaatemallistosta, jopa kriittiselle eskaripojalle :) mut naisten vaatteet kyllä itsellekin nykyään ne, mitä eniten odotan ja käytän. Tervetuloa hypistelemään lauantaina!

      Poista
    2. Tulisin muuten mutta meillä on tytön synttärit, seuraavalla kerralla sitten :)

      Poista
  2. Ne mustat mekot oli kivat ja varmasti moneen paikkaan sopivat - niitä vois sovittaa, jos olisi lähellekkään itsensä kokoinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Tulkaahan lauantaina hypistelemään (ja kuvaamaankin jos haluat)!

      Poista
  3. Heippa! sulle sopii kaikki kun olet tuollainen sutjakka tytsy :) Kaikki ihania paitsi (anteeksi mielipiteeni) vihreä haalari on ihan järkyttävä :/ hauskaa shoppailua! T: Päivi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D no en ehkä itsekään näe itseäni kovin tuossa haalarissa hengaamassa, vaikka joka vilkaisulla lämpenemään sulle vähitellen enemmän ;)

      Poista
  4. Raitoja, raitoja mulle :) - MY

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo raitapaita on <3 Kuvistakin ehkä huomaa, että se on yksi suosikeistani, kun näkyy niin monessa otoksessa ;)

      Poista
  5. Tuo Pöllömekkohan on aivan ihana! Meni ihan ohi verkkokatalogia selatessani. -Hk

    VastaaPoista
  6. Pöllökuosi on kiva mutta mekon malli ei ole mun makuun. Omaan vaatekaappiin päätyvät varmaan tutut ja turvalliset valinnat: Mustat mekot, harmaa mekko ja mustat housut.

    VastaaPoista
  7. Mekot näyttävät kivalta ja istuvat ainakin sinun päälle täydellisesti. Yhden hameen kuosi on todella lähellä Marimekon Kaivo-kuosia.

    VastaaPoista
  8. Harmaa collegemekko näyttä ihanalta. Harmi, että on 3/4-hihainen. Tosin tuossa kuvassa sinun päälläsi hihat näyttää normaalimittaiseltä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa mulla on päällä M-koko, kun yleensä käytän XS:ää eli ehkä hihat näyttää siksi vähän pidemmiltä, mutta aika pitkä 3/4 tuo on. Minustakin tuo collegemekko on kivan näköinen ja ihanan rento!

      Poista
  9. Juu! Pari tosi kivaa mekkoa näyttäisi olevan. Kiitos tästä, en ole näihin aikaisemmin tutustunutkaan. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vaan? Kiva, että löytyi sellaisiakin, joille nämä olivat vielä ihan tuntemattomia :)

      Poista
  10. Hei, onko harmaan collegemekon laatu ollut hyvä? Onko tullut nukkaa pesuissa? Millainen mitoitus on? Olen yleensä ostanut meandilta vain lastenvaatteita ja ensimmäistä kertaa harkitsen ostavani itselleni mekon.. Tuo collegemekko näyttää ihanalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla ei collegemekkoa ole ollut itsellä muuta kuin esittely- ja sovituskäytössä, joten en ole sitä pessyt. Yleensä nämä kyllä pysyvät tosi hyvinä, eikä negatiivista palautetta kyseisestä mekosta ole tullut.

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!